Arama sonuçları: *

1. JoKeRsn

Mukavva dan Kasa ?

İnstagram da buna denk geldim,bence tehlikeli ve kasayı görünce pardon mukavvayi ben terledim.ekipman yerine ucuz bir kasa alabilirdi siz ne düşünüyorsunuz :)
  2. JoKeRsn

gametech sitesi güvenilir mi

Bu kasayı satın alcam bu site hakkında bilginiz varmı aynı gün kargo diyorlar ,daha önce alışveriş yapan varmı ? https://www.gametechpc.com/urun/326_gametech-galaxy-kumandali-rgb-3x140mm---1x120mm-fan-gaming-oyuncu-kasasi Dark guardin almicam fanların renkleri hoşuma gitmiyor ,öneren olursa diye
  3. JoKeRsn

400 TL PSU önerisi

bu hafta sonu psu alıcam 400 tl c4 olmayan 650w psu varmı düzgün bir marka ben bunu...
  4. JoKeRsn

Gametech kasayı yorumlar mısınız

Bu kasayı yorumlar mısınız Max 500 TL zorladım bu kasayı buldum Rgp ve mesh kasa bu fiyata yok bulamadım dark guardin renkleri tek tek ne deniyor bilmiyorum PSU ayrı kaliteli bir model alcam...
  5. JoKeRsn

gamebooster GB-g2112b

Kasa hakkında görüşleriniz 500 TL var ama bir türlü Rgp ve mesh kasa bulamıyorum dark guardin fanlar etrafı LED sadece hoş durmuyor...
  6. JoKeRsn

dark guardian mı masterbox-mb511 mı ?

bu 3 kasa arasındaki hangisi daha fp ,3. attığım psu var hemde 6xfan ama https://www.bossbilisim.com/master-masterbox-mb511-midi-tower-pc-plastic-steel-atx-micro-atx-mini-itx-gaming-33589?gclid=CjwKCAjw_-D3BRBIEiwAjVMy7EAGoOVjj0lQQ5o_Pn2zL0uO_r4ubzSqCJDvrecF-YxR4k2Qszw2uBoC5jMQAvD_BwE...
  7. JoKeRsn

Mesh kasa önerisini

RGB Mesh bir kasa almayı düşünüyorum kafam karışık baya bütçe 300 450 arası önerileriniz varmı?
  8. JoKeRsn

cooler master MasterBox MB511 rpg nasıldır

sizce kasa uygunmu nasıldır linki :https://www.itopya.com/cooler-master-masterbox-mb511-650w-80-rgb-tempered-glass-usb-30-mid-tower-kasa/
  9. JoKeRsn

Xigmatek kasaların PSU güvenilir mi

Xigmatek kaslarda x power adlı PSU lar bulunuyor sorun yaşatirmi ilerde
  10. JoKeRsn

Gametech psu Alınır mı?

Vercem linkteki PSU hem bronz hemde 700+80 Alınır mı? birde alınmaz ise Max 400 TL ile 650+80 bir psu onerirmisiniz...
  11. JoKeRsn

Hangi kasa daha iyi

Geçen gün bir kasa aldım ama kasanın sorunu oldundan değişim gönderdim forumdakiler kasanın soğumaz dedi değişimi iade olarak değiştirebilirim aklımda bir kasa var kasa mesh yapıda mesh yapıdaki kasalar ses yaparmi bilmiyorum sizce 100 TL artırıp almaya değer mi eskisi 699 TL aldım ??? Eski...
  12. JoKeRsn

Xigmatek kasa Alınır mı?

Bu kasanın hava akışı nasıldir 699 TL aldım kasa geldi sistem tam olmadığından deneyemedim kasanın ön için hava alan kısmı bu fotolarda gözükmüyor da
  13. JoKeRsn

Kasanın 2 tarafida cam

Aldığım kazanın 2 tarafida camlı baktım sağında normalde kızaklı yapı var ama temperli camla gönderilmiş kablolamayi yapınca sağ tarafta bütün her şey gozukek o tarafta çok çirkin bir görüntü olucak kasa normal mi direk bir cam ekleyipmi göndermişler bence metal olmalı o tarafın kabloları...
  14. JoKeRsn

Güç koblosu sorunu

Aldığım kasada PSU beraber geldi ancak anakartdaki büyük güç koblosu takılan yerde yani PSU kablaosunda bir tanesinin içi boş bu sorun mu yoksa normal mi
  15. JoKeRsn

Yardım Xigmatek mystic 9 ön cami düşüyor

İnce hesaptan aldigim kasa bugün geldi ve Kasanın ön cami kutudan çıkardım anda boşta yani onu tutan hiç bir şey yok kasa boş cam sadece takılıp çıkartılabilir yer yok 4 tane iz var kasada galba kargoda çıkmış mi anlamadım ne olması gerek orda ürün bu...
Top Bottom