Arama sonuçları: *

1. Uygâr

Bilgisayarın Açılmama Sorunu

Şöyle daha demin elektrikler kesildi pc ye bastım açıldı sonra kullandım tekrar kapattım tekrar açtım ve ışık çok kısa süreli geliyor pc açılmıyor 2-3 kere basıyorum yine açılmıyor prizden çıkarıyorum fişi tekrar takıyorum açılıyor. Ne yapmam lazım? 1610484166 Yani ışık yarım saniyeliğine...
  2. Uygâr

Gamegaraj Psuları Nasıldır?

Lütfen kullanan arkadaşlar + ve - yanlarını söylerse güzel olur. “YaW KaLiTeSiZ aLmA” demeyin lütfen. Ha bir de kullanan arkadaşlar ne kadar süre kullandığını da söylerse sevinirim.
  3. Uygâr

High Power 750W 80+ Bronze 56A@12V psu bu sisteme yeterli mi?

Psu nasıldır kaliteli midir? beni uzun yıllar götürür mü? Sistem: Ryzen 5 3600 Galax Rtx 2070 Super Ex Gamer Asrock B450 Pro4 Neo Forza 2x8 16Gb 3600 Mhz Black Faye ram Kingston Hyperx Fury 3D 480 Gb ssd Aerocool Aero One Frost Kasa High power 750w 80+ Bronze 56A@12V psu Lütfen başka psu...
  4. Uygâr

High Power 750w 80+ Bronze Element vs High Power 750w 80+ Bronze 56A@12V

Bu gördüğünüz sistemi 5-6 hatta daha uzun yılllar boyu kullanmayı düşünüyorum. Sistemde iki psu arasında kaldım sizce hangi psuyu tercih etmeliyim? Lütfen başka psu önermeyin sadece bu ikisi hakkında yorum yapın. Bu arada ilk yazdığım psunun fan sesi fln tıkırtılıymış doğru mudur? Son olarak...
  5. Uygâr

Dark Guardian 4x12cm RGB vs Aerocool Aero One Frost

Hangi kasa daha iyidir hangisinin hava akılı daha iyidir? Bu arada ekran kartım 3 fanlı (Galax 2070 Super Ex Gamer) Aerocool kasası 32.7cm ekran kartı sığabiliyor. Hangisini almalıyım? Ekran kartım ikisine de sığar mı?
Top Bottom