Arama sonuçları: *

1. Z

Phanteks P600S kasa fan değişimi konusunda yardım

Arkadaşlar merhaba, Phanteks'in P600s model kasasını aldım. Bu kasanın fanlarını çıkarıp yerlerine 4 adet Phanteks DRGB fan takacağım. Linkteki fanlardan almayı düşünüyorum ancak DRGB fan kontrolcüsü vb gibisinden bir şey internette bulamadım. Kasanın içinde bir fan Hub var ancak RGB kontrolüye...
  2. Z

3090 Si̇stem Kasa Deği̇şti̇rmem Gereki̇r Mi̇? Kasaya Parçalar Siğar Mi? Lütfen Yardim

Merhabalar arkadaşlar kendime yeni bir sistem topluyorum ancak kasayı değiştirmem gerekir mi gerekmez mi bir türlü karar veremedim. Kasanın hava akışından görüntüsünden vb memnunum ancak yeni alacağım parçalar sığar mı emin olamıyorum. Palit Gamerock Rtx 3090 Ryzen 9 5900x Anakart (asus tuf...
  3. Z

Fsp Hydro K 700 700W PSU

Merhaba arkadaşlar Fsp Hydro K 700 700W 80+ Bronze modeli psu yu almayı düşünüyorum dark guardian pro kasa ile birlikte. Herhangi bir sorunu var mıdır psunun ? Ses problemi felan varsa söyleyebilir misiniz acaba. Highpower ile de arasında kaldım o ikisi arasında da önereceğiniz hangisi olur?
  4. Z

Fan çoklayıcı gerekli mi ?

Merhaba arkadaşlar, konu hakkında bilgi sahibi değilim internette de net bir cevap bulamadım. Yeni bir kasa alacağım ve kasanın üzerinde 4 adet fan var. Anakartın üzerinde sadece 1 adet fan girişi olduğu söyleniyor benim bu durumda fan çoklayıcı kablo mu almam gerekli ? Genelde bilgisayar...
  5. Z

Kasa önerisi

Merhabalar herkese, rx 5700 xt ekran kartı ve 3700x işlemcili bir sistemim var. Ekran kartının önerdiği minimum psu değeri 600w. Bana psu dahil veya ayrı bir kasa önerir misiniz. Ayrı olursa psu da önerirseniz sevinirim. Bütçem en fazla 1000 tl şimdiden çok teşekkürler
Top Bottom