Arama sonuçları: *

1. 4bdex

bu kasanın psu c4 mü

https://urun.n11.com/bilgisayar-kasasi/dark-x-force-500w-3x12cm-fan-adreslenebilir-rgb-usb-30-bilgisaya-P448669697?gclsrc=aw.ds&&gclid=CjwKCAjwiOv7BRBREiwAXHbv3E1BAhRnx2huqsD8qjfRy4kBdN4JbmEQ4wPfAE3xOYUUZ3wBm7gAUxoCPGwQAvD_BwE
  2. 4bdex

PSU voltaj degeri görmek

pc me nekadar güç verdigini gösteren bir program varmı
  3. 4bdex

Fsp programı

Abdullah abinin kulandigi fsp programı adinini yazarmisiniz ve de nerden indiricem
  4. 4bdex

Power boost vk-g2052s kasa aldım

Arkadaşlar bir hata yaptım ve ben bu kasayı aldım şuan bütçem yok biliyorum psu biraz kötüymüş beni ne kadar idare eder öne göre para biriktiriyim heralde çalıştırdığım anda bozulmaz biraz saçma oluş zaten
  5. 4bdex

UPS kargo adedi

UPS kargomu takip yerinde 2 adet var diyor diğerinde ekran kartı ile olan kutular degilmi bu arada sistem 1592928224 Aldım
  6. 4bdex

Yardım Sistemim kargoya verildi

Sistemim kargoya verildi UPS kargo la gelecek ne zamana gelir inşallah en geç cumaya kadar gelir
  7. 4bdex

Yardım Sistemim ne zaman kargolanir

Arkadaşlar geçen hafta pazar günü da sistem 2 yi sipariş ettim birkaç özelleştirme yaptım fakat bugün 8. Gün ve hala kargolanmadi acaba özelleştirme yaptığım için uyumamış olabilir mi ama bence öyle bir şey olsa telefon numarası var ararlar diye düşünüyorum ne zaman kargoya verilir ve normal mi...
  8. 4bdex

POWER boost kasaları

power boost kasalrinin psu lari neden kötü
  9. 4bdex

power boost vk-g2052s

Sizce kasa nasıl ama sadece kasa
  10. 4bdex

Power Boost VK-G2052S bu kasa RGB mi?

power boost vk-g2052s bu kasa RGB değilmi
  11. 4bdex

Yardım PSU bozulursa

Psu bozulursa diğer bilsenlere zarar verirmi Tanidik Bilgisayarmühendisime sordum yok dedi zarar vermez dedi sizce verirmi
  12. 4bdex

Kargoya ne zaman verilir

Geçen hafta pazar sipariş verdim hala kargoya verilmedi neden
  13. 4bdex

Yardım Hava akışı

power boost vk-g2052s vs POWER boost vk-t01b Hangisinin hava akışı daha iyidir Psu kötü olduğunu biliyorum belki degistirim
  14. 4bdex

Yardım POWER BOOST VK-T01B

Da sistem 2 de bu kasayı seçmiş tim ama megersem psu kötüymüş babama söyledim Erzincan'da yaşıyorum birtane PC ci bulup bilinen bir psu alicam , Corsair,fsp Gibi psu lar alicam
  15. 4bdex

POWER BOOST VK-T01B RGB 650W 80+ Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa

POWER BOOST VK-T01B RGB 650W 80+ Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasasi sizce iyi midir?
  16. 4bdex

POWER BOOST VK-G2052S - Bu kasayı kullanan var mı? Alınır mı?

POWER BOOST VK-G2052S Bu kasa modelini kullanan var mı? Ne gibi sıkıntıları var? Alınır mı? Benzer fiyatlarda daha iyisi var mı?
  17. 4bdex

Yardım Powerboost PSU İdare Eder mi

Arkadaşlar power boost vk-g2052s ben hu kasayı aldım psunun biraz kalitesiz olduğunu biliyorum ama beni 1 sene götürürmu
  18. 4bdex

power boost vk-g2052s

power boost vk-g2052s bu kasayı aldım psu kötü dediler korktum ama bilgisayar teknisyeni ne sordum kolay kolay bir şey olmaz dedi yüksek voltaj gelince bizim burdaki 20 binlik psular bile bozuluyor dedi rahatladım
  19. 4bdex

Yardım power boost vk-g2052s

Abin bu kasayı aldım düğme olarak üst kısmında RGB ledlerini kapatma düğmesi varmi
  20. 4bdex

Yardım fsp 600w atx psu

Bilgisayar dan çok anlamadigim için mükemmel da sistem 2 alirken gittim POWER boost kasasını aldım şuan gerçekten çok üzgünüm çünkü psu su kötüymüş fsp 600w atx psu alsam daha iyi olurmu
Top Bottom