Arama sonuçları: *

1. leroxy

Güç kaynağı kablosunu nereden bulabilirim?

TBF 2022 etkinliğindeki stant için kendi kasamı götürmem gerekmişti yayın amaçlı, kabloları kasanın kutusunun içinde değil de valizin içerisinde tuttuğumuzdan kabloyu ekipman valizinde unuttuk. 1 hafta sonra geri alacağım ancak o süreçte ne kullanabilirim güç için? Şu an ana monitörümün...
  2. leroxy

Sigorta attı. Kasadan beyaz ışık çıktı.

Evet dostlar. Az önce 16 yıllık çamaşır makinesi yüzünden sigorta attı. Tekrar açtık ve makine yüzünden olduğunu öğrendik. Kasadan da beyaz bir ışık geldi. İlk kesintiden sonra tekrar açtım ancak windows açılırken elektrikler yine gitti. Kasa zaten geç açıldı. Boot edilmesi uzun sürdü. Bu olay...
  3. leroxy

[Anket] Yılın F/P Kasa Üreticisi

Ben Sharkoon Diyorum. Özellikle TG6 Ve O Ters Olan Modelini Çok Beğeniyorum. Fiyatları Da Aşırı Fazla Gelmiyor. Hangi Kasa Üreticisi Kasayla Birlikte 4-5 Adet ARGB Fan Gönderir ? Sharkoon. Ama Tabi ki Corsair Tarafında da beğendiğimiz kasalar vardır. Mesela geleneksel kasamız SPEC-DELTA, İCUE...
  4. leroxy

Topraklama Priz Şart Mı ?

Normalde izmir'de oturuyordum. Deprem sonrası yazlığa geldik ve yazlıkta da topraklama priz bulamadık. Yani belli yerlerde var elbet ama benim kasayı koyabileceğim tek bir yer var orada da topraklama priz yok. PSU Corsair Spec-delta yanında gelen 650W psu. Ayrıca bu bölgede yazın çok elektrik...
  5. leroxy

Kasaya Beyaz Işık Koyulur Mu ?

Elimde böyle bir ışık var. Led. üstünde koruması var ama gözü kör etmesin diye. ama yine de gözümü çok alan bir ışık yani baktıktan sonraki 20-30 saniye boyunca etrafta siyah çizgi (ışığın gölgesi) gösteren. bunu kasanın belli bir yerine böyle tam ekran kartının alt kısmında bi boşluk var. o...
  6. leroxy

Custom Kasa Nasıl Yapılır ?

Evett. yine ben. artık ezberlemişsinizdir kasam spec delta rgb. bu kasanın yanındaki cam ile aynı ölçülerde ve mevcut vidala boşlukları da aynı boyutta olacak şekilde yaptırsam olur mu. üstüne ryzen logo basılır asus logo basılır bişeyler daha basılır ama sistem güncellenecek ve güncellenirkem...
Geri