Arama sonuçları: *

1. ELRODH

Msi Mpg Gungnir 100 Alınır mı?

Arkadaşlar merhaba; Msi mpg gungnir 100 kasası hakkında bir çok inceleme yaptım genel olarak önü mesh değil ama alıp kullanan kullanıcılar soğutmasının iyi olduğunu hava sirkülasyonunun güzel olduğunu belirtiyor sizce bu kasa alınır mı?
  2. ELRODH

750-950 fiyat bandında kasa önerisi (sadece kasa)

xigmatek lamiya kasası alacaktım fakat sormak istedim alınır mı veya farklı bir tavsiyeniz var mı atx boyutunda bir anakart kullanıyorum ve amd wraith prism soğutucum var 3 fanlı gigabyte 1660 super ekran kartı ryzen 7 2700x işlemci kullanıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
  3. ELRODH

Yardım 750 W PSU MU 650 W PSU MU

Merhaba arkadaşlar sistem özellikleri aşağıda yer almaktadır bu sisteme uygun olan Watt gücü hangisi 650 mi 750 mi? Asus tuf b450 pro atx anakart amd ryzen 7 2700x işlemci wraith prism fan corsair vengance rgb 3200 mhz 8+8 dual ram rtx 2060 veya 1660 super ekran kartı takılacak xpg spectrix rgb...
  4. ELRODH

800-900 arası Atx anakart destekli kasa önerisi

Atx anakart a uyumlu bir kasa arıyorum psusuz olacak şekilde boş markalar yazmazsanız sevinirim dark-powerboost-gametech vs gibi
  5. ELRODH

Kasa için kaç w psu yeterli

Asus tuf b450 pro gaming atx anakart amd ryzen 3600x corsair vengance rgb pro 8x2 16 gb 3200 mhz ram 1660 süper veya 5600xt ekran kartı msi mpg gungnir 100 veya 100d kasa bu sisteme 650w psu mu 700w psu mu yeterli olur? ve marka olarak hangisini önerirsiniz max 800 lira
  6. ELRODH

Öneri 900 lira bandında sadece kasa önerisi

Arkadaşlar Atx anakart mevcut sadece kasa lazım psu lu kasa istemiyorum lütfen yoruma psulu kasa linkleri göndermeyiniz. fiyat aralaığı 900 max 950 olabilir. corsair-msi-thermaltake gibi markalar olabilir.
  7. ELRODH

Öneri Max 900 liraya psu'lu veya psu'suz kasa önerisi

Merhaba arkadaşlar yeni bir sistem toplama arifesindeyim. Atx anakart mevcut atx bir kasa önerisi söylermisiniz ayrıca benim baktığım kasalar...
  8. ELRODH

msi mpg gungir 100

https://www.hepsiburada.com/msi-mpg-gungnir-100-temperli-cam-1x-a-rgb-3x-120mm-fan-atx-oyuncu-bilgisayar-kasasi-pm-HB00000IK0EX bu kasayı biraz daha ucuza alacağım kasa sizce nasıl alınır mı? alınmaz mı?
  9. ELRODH

Msi mpg gungir 100

Merhaba arkadaşlarım; Msi gungir 100 jasa modelinin malesef hiç bir türkçe tanıtım ve inceleme videosu yok bu konuda üzdün @Abdullah Hacıgül kasa videoları bekliyorum reis. Bu arada pc hakkında o kadar çılgın içerikler gördüm ama bugün klimadan kasaya soğutma verdiğin videoya hem şok oldum hem...
  10. ELRODH

KASA-ANAKART UYUMU

ASUS TUF GAMİNG B450 ATX ANAKART ALDIM CORSAİR SPEC ALPHA KIRMIZI KASA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BİR SORUN YAŞAMA İHTİMALİM VAR MI BEN F/P OLARAK CORSAİR SPEC ALPHAYI İNCELEDİĞİM İÇİN ALACAĞIM
  11. ELRODH

Kasa ve psu

Piyasada araştırmalarımı sürdürdüm ve kuracağım sistemi yazıyorum Asus tuf b450 pro gaming atx anakart Corsair vengance rgb pro 16 gb 3200mhz Ryzen 5 3600 veya 3600x işlemci 1660super 6gb ekran kartı 3 fanlı Bu sisteme uyumlu olacak bir kasa arıyorum piyasada çok baktım marka olarak msi gungir...
Top Bottom