Arama sonuçları: *

1. AMD Adam

Yardım galiba RX 6600 ekran kartım psuya ağır geldi

cv550 corsair marka 550wt 80+ bronze bir psum var yeni ekran kartımı taktıktan sonra oyuna girince kasadan bir cızırtı sesi geliyor ekran kartı rx6600 onun dışında normal kullanımda bir ses yok
  2. AMD Adam

Yardım Anakarta bağlı güç kablosu çıkmiyor

Psuyu garantiye vermem için sökmem gerekiyor fakat anakarta bagli olan guç kablosu bir turlu cikmiyor zorladikca garip sesler geliyor korkutuyor ben mi yanlis cekiyorum yoksa bu böyle mi çıkıyor
  3. AMD Adam

Yardım psudan bazen oyunlarda falan elektrik kaçağı gibi sesler geliyor

az önce oyuna girdim ve galiba psudan çıtırtı sesleri gibi elektrik sesleri gelmeye başladı kablo temassızlık yapınca oluyordu böyle kabloyu elledim azıcık oturttum yerine sonra tekrar açtım pcyi oyunu açtım başta sorun yoktu sonradan yine olmaya başladı baya korkutucu bir ses ve odadaki lambayi...
  4. AMD Adam

Corsair Delta Rgb kasa ön panelini nasıl açabilirim

öncelikle merhaba arkadaşlar corsair delta rgb kasamın ön paneli baya tozlandı ve sökmeyi denedim ama bir türlü sökemedim vida yuvası gibi şeyler var fakat pek sökülebilir gözükmüyor çıkartmanın bir yöntemi var mıdır acaba baya bir güç uyguladım ama bir türlü çıkartamadım ön panelini
  5. AMD Adam

Yardım Corsair VS-550 psudan tıkırtı sesi geliyor

alalı 2 3 ay oldu corsair carbide model kasa aldığımda içinde gelmişti sorunsuz çalışıyordu bu sabah pcyi açınca psudan tıkırtı sesleri gelmeye başladı ve 10 15 dakika sonra kesildi nedir bunun sorunu acil bir durum mu garantiye göndermem gerekir mi
  6. AMD Adam

Yardım Corsair delta RGB b450m h fan bağlama

Bugün elime ulaştı sipariş ettiğim parçalar ve anakartimin üstüne 2 adet 4pin fan çıkışı var ama kasadaki fanlar 3 pinlik ve 4 fan var bunları nasıl Bağlayacağım 1615902681 Ve 10 ay önce donanım arşivinin 850dolar ile PC toplama videosunda aynı kasa ve giganytr b450m s2h modelini RGB fanları ve...
  7. AMD Adam

Hava akışı iyi ve tasarımı hoş bir kasa arıyorum bütçe 500tl

Hava akışı iyi ve tasarımı hoş bir kasa arıyorum bütçe 500tl
  8. AMD Adam

kasama yeni parçalar alacağım Psu önerisi alabilir miyim.

bütçem maks 350 taş çatlasa 400 Ekran kartım rx570 Sapphire nitro + 4 gb işlemci ryzen 5 1600af 2x8gb ram ve sormak istediğim diğer bir soru şu sıralar fiyatı gayet iyi olan 8 gb 3200 mhz olan Patriot Viper Steel 8 GB 3200MHz DDR4 PVS48G320C6 Bellek nasıldır kullanan veya markayı bilen varmı
Top Bottom