Arama sonuçları: *

1. FOXN FOR WİN

Yardım Corsair 4000x kasa fanı rpmi artıyor ?

arkadaşlar oyuna girince bianda uçak gibi oluyor ayarlanmıyor da ne yapabilirim ? sessiz moda alıyorum oyuna giriyorum gene uçak gibi
  2. FOXN FOR WİN

Yardım Pc Montaj İçin yardım edecek var mıdır ?

Arkadaşlar Merhaba Yeni Kasa Aldım eski kasadan söküp yeni kasaya mone edecem de vara izmirde olan yardımcı olabilşir mi ücreti mükabilinde veya online'den de olur.
  3. FOXN FOR WİN

Öneri Darkflash Dls 480 Aldım Ho mu Go mu ?

Evet Sizce 1700 e aldım.
  4. FOXN FOR WİN

Yardım Aranız'da Dls480 Kullanan Var mı ?

Arkadaşlar Kullanan var mı fanlar 6 pin mi yoksa 3 pin mi
  5. FOXN FOR WİN

Yardım Dls 480 Argb Anakarta Bağlama ?

Arkadaşlar Alıyorum kasayı ama anakartım argb desteklemiyor bunun için yanında hangi aparatı almam gerekli ? 1661760581 @DerratiX
  6. FOXN FOR WİN

Yardım Dark ARGB Hub 6 Alınır mı ?

Arkadaşlar Argb yi kullanabilmek için Kontrolcü kullanmam gerekli Bende Bunu bulabildim anakartım desteklemiyor. Argb. Öneriniz Varsa 300 Tl ye kadar. Söyleyin. https://www.teknobiyotik.com/review/product/list/id/30993/#review_form
  7. FOXN FOR WİN

Yardım Dls480 Yanın'da Kontrolcü Varmı ?

Merhaba Alıcam Ama anakartım argb desteklemiyor. Yinede Yanın'da Geliyor mu acaba Kontrolcü ? Yardımcı olur musun : @DerratiX
  8. FOXN FOR WİN

Mb511 Molex Destekler mi

Arkadaşlar Merhaba Ben aldım kasayı 3 güne gelecek b450m s2h v2 kullanıyorum. Kasa Argb Ve benim anakartım'da Argb Desteği Yok. Ben kasa Fanlarını Psu'ya bağlasam ama kasanın kontrolcüsün'den kasa fan ışıklarını kontrol edebilir miyim ?
  9. FOXN FOR WİN

Darkflash Dls480 Alınır mı ?

Alınır mı arkadaşlar arkadaş alacak da ?
  10. FOXN FOR WİN

Yardım Kasa'dan Kasa'ya Parça Değişimi.

Arkadaşlar Merhaba Herşeyi yapabiliyorum ama psu kablolarını pc'den geçirmek ve anakart takımı yapmakta zorlanıyrum izmirde olan varsa yardımcı olursa sevinirim ücreti için sıkıntı yok. Yardımcı olsa yeter :)
  11. FOXN FOR WİN

Yardım Cooler master mb511 Argb Destekler mi ?

Merhaba Arkadaşlar B450m s2h v2 var ve cooler master mb511 argb destekliyor ben bunları nakart ile kontrol edebilir miyim ? yoksa desteklemesse ne yapabilirim galiba butonuda varmış ? @White Ravens @Ckribrahim
  12. FOXN FOR WİN

Öneri Xpg Invider Vs Dark Guardi̇an Pro ?

Evet arkadaşlar hemen alacağım için karar vermem gerek siz ne diyosunuz hava akışı ve görünüm önemli. varsa hemen önerrebilirsiniz. 2000tl bütçe var alacağım şimdi
  13. FOXN FOR WİN

Yardım Dark Guardian Pro alınır mı ?

https://www.hepsiburada.com/dark-guardian-pro-4x12cm-argb-led-fanli-usb-3-0-bilgisayar-kasasi-dkchgrpro-pm-HB00000QCN0N Arkadaşlar Alınır mı bu ? iyi midir yani çok hoş gözüküyor'da ama başka 2000 tl ye kadar kasa öneriniz varsa söyleyin.
  14. FOXN FOR WİN

Yardım MSI MAG Forge 100M VS NZXT H510i VS XPG INVIDER ?

Arkadaşlar Hangisi Daha iyi soğutma ve duruş açısından. öneriniz var ise 2000 e kadar bişi söyleyebilirsiniz.
  15. FOXN FOR WİN

Öneri Güzel Kasa Önerisi ?

Rx6600 Var nası bi kasa öneriirsinz 1800-2000 aralığında.
  16. FOXN FOR WİN

Yardım EN GÜVENLİ AKIM KORUMALI PRİZLER

Varmıdır Öneri Bütçe 180 Tl
  17. FOXN FOR WİN

Yardım 550-650 TL KASA ÖNERİSİ ?

Arkadaşlar Kasa Öneriniz varmı hava akışı çok iyi olmalı ve psusuz olucak efsane bir hava akışı olmalı matx anakart kullanıyorum rx 570 var bide varmı öneriniz
  18. FOXN FOR WİN

Çözüldü✓ Bilgisayar Temizliğinin Önemi (Bilgisayarı Isınanlar Buraya)

Arkadaşlar Merhaba Daha Demin Arkadaşlarla phasmophobia Girdik Baktım Ekran kartı 77 biraz tırsıttı Boşta ise 40 derece "Sistemim İmzada" Arkadaşlar kapattım pc yi çektim fişten detaylı temizlik yaptım açtım kasanın önünü fanları tek tek temizledim psu nun altındaki tozluğu temizledim işlemci...
  19. FOXN FOR WİN

Yardım UZUN KULLANIMDA PSU PATLARMI

Arkadaşlar Merhaba Ben bir şey sormak istiyordum Ben günde 17-19 saat Arası Bilgisayarı açık bırakabiliyorum ve bu 18 saatin 9 saati falan Oyunda Geçiyor varsayın Psuya bir şey olurmu Xpg Pylon 550w 80+Bronze Kullanıyorum Topraklama Yok evde Akım Korumalı Priz Var sadece Sizce bir şey Olurmu...
  20. FOXN FOR WİN

Yardım Kasa Fanı Nereye Bağlı

Arkadaşlar Nereye Bağlı olabilir nereden görebilirim kasa fanının nereye bağlı olduğunu ? anakartta kablosu gözükmüyor ama emin olamadım bi program var mıdır
Top Bottom