Arama sonuçları: *

1. trakyalimuhafazakar

Bilgisayarım ve Ekipmanlarım Ne kadar Eder

Merhaba, aşağıya sistemimi ve ekipmanlarını bırakıyorum. Laptop satın almayı düşünüyorum. Bu yüzden detaylı şekilde incelerseniz ve satış fiyat tahmininde bulunursanız çok mutlu olurum. PC CPU: Intel i5-4670 CPU Soğutucu: Snowman M200 RGB Kule Tipi Soğutucu Ekran Kartı: MSI NVIDIA GeForce GTX...
  2. trakyalimuhafazakar

Maksimum 750 TL bandında PSU'lu kasa önerisi.

Arkadaşlar selam, ASRock H81 BTC PRO R2.0 Anakart. 8GB RAM i5-4670 İşlemci Geforce GTX 970 Ekran Kartı 120 GB SSD 500 GB HDD Sistemim bu şekilde. İçinde PSU mevcut bir kasa önerebilir misiniz?
  3. trakyalimuhafazakar

Frisby FC-9235G kasa PSU dahil şekilde alınır mı?

Arkadaşlar selam, acele ile böyle bir kasa aldım içinde 650Watt 80+ PSU mevcut kendiliğinden gelen. Sonra internette araştırdım çok fazla ses yapıyormuş PSU'su çok iyi değilmiş gibi yorumlara rastladım. 585 TL verdim kasaya henüz gelmedi. Sizce iptal etmelimiyim? Bütçeme uygun bir tek bu vardı...
  4. trakyalimuhafazakar

500 WATT YETMİYOR 2 AY BU ŞEKİL KULLANSAM SIKINTI YARATIR MI?

Arkadaşlar Intel Core i5-4670,; MSI GTX 970 4 GB 500 GB HDD 120 GB SSD 8GB RAM 4X2 Sistem bu şekilde çok detaya girmek istemedim ama internetten araştırdım 500 WATT PSU'm yetmiyor 750 WATT lazım sanırım bana düşük bütçeli fakir işi bi PSU önerir misiniz ve 2 ay bu şekilde kullansam sıkıntı...
Geri