Arama sonuçları: *

1. K

Psu'ya bağlı kasa fanı var

Psu'ya bağlı kasa fanı var bu sorun çıkarır mı yoksa bunu psudan ayırmak kolay mi?
  2. K

GAMEGARAJ POLLUX KULLANAN BİRİ GELSİN

bende pollux kasalı sistem var fanlar donuyor ama rgbleri yanmiyor gamegaraja sordugumda fotograftaki parcanin ucu biyere takilmasi gerekiyormus pollux kullanan biri varsa bana bu parcanin nereye takildigina dair bi foto atabilirmi NOT:Parcayi bulmak icin fanlardan cikan kablolari takip edin...
  3. K

gamegaraj pollux kasa kullanan bakabilirmi

biostar b365 anakart var bende rgb fanlar donuyor ama rgbleri yanmiyor bi tane soket buldum fanla alakali boş slot ondan kaybaklimi acaba adı: sys_fan1
  4. K

Sharkoon SHP650 V2 650W 80 Plus 379 tl normalmi

379 tl diye normal fiyatmı ben 370 e almıştım satıcaktım 2. elden 500 e daha demin 530 du :D 1604912560 https://www.incehesap.com/sharkoon-shp650-v2-650w-power-supply-fiyati-44665/
  5. K

GameGarajda Pc Aldım Ama Rgb lerı yanmıyor

Gamegarajdan hazır sistem aldım ama rgb fnların ışiklarini yakamadım videolarda hem rgb leri yanik sekilde gorunuyor kasa bu internetten arastirdim ama hicbisey bulamadim
  6. K

Kasa ve psu önerileri

max 750 850 civari dahada dusuk olabilir psu lu kasa ariyorum İTOPYA ÜZERİNDEN pc topladigim icin ordan secicem suanda alacagim hazir sistemde power boostun 500w luk bi kasa ve psu su var ama herkes onu alma onlar kotü diyorlar o yuzden daha iyi bir modeli alicam toplayacagim sistem r5 3400g...
Geri