Arama sonuçları: *

1. oğuzhan18

Kasa hava akışı hakkında

Arkadaşlar eski bir kasa kullanıyorum. Ama bana enteresan Bi şekilde kasanın hava akışı sanki iyi geldi. Ekran kartı en yüksek 80 derece gördüm işlemcide 70 ile 77 arası gidiyor uzun kullanımda sizce nasıl eski olmasına göre. Anakart b650m dsh3 Ekran kartı rx6700 sapphire Soğutucu t6 Ultra...
  2. oğuzhan18

bu kasa nasıldır modeli nedir ?

Arkadaşlar arkadaş bu kasayı bana satacak bu model nasıldır baya büyük duruyor kasa içindeki parçalardan sadece turuncu pervanelerle vericek bana nasıldır ?
  3. oğuzhan18

Psu öneri bütçe 850 TL

Bütçe 650 TL psu öneririrmisiniz R5 5600 B550 anakart Konuyu düzelttim.
  4. oğuzhan18

bu kasaya 3 fanlı ekran kartı sığarmı ?

Merhaba bu kasaya sahibim üst tarafında cd yeride var ama bu kasaya 3 fanlı ekran kartı takılırmı sizce ? anakart: b450 sh2 v2 psu: everest eps 600a 600 w bu power sıkıntı çıkarır mı ? kasa model: https://www.coolermaster.com/catalog/legacy-products/cases/cmp-350/#image-Item5 ekran kartı...
  5. oğuzhan18

kasamın modeli nedir sizce (eski)

arkadaşlar merak ettim bulabilcek varmı bilgisayar kasamı çok eskiden almıştım 6 sene önce felan modelini bilen varsa internet fiyatını atabilirmi merak ettim.
  6. oğuzhan18

Everest EPS-600A 600W power

Arkadaşlar önceden almış olduğum power supply biliyorum c4 felan yazcaksıınız biliyorum ama kendi power supply bozulmuştu ve tanıdık bilgisayarcıdan bunu taktırmıştım internetten daha iyilerini söyleyip beklemekten ziyade 250 TL'ye kadar indirim yapmıştı elinde tek bu kalmıştı bilgisayarcı ve...
Top Bottom