Arama sonuçları: *

1. Muammer Beytekin

Öneri Dark Maxima V20 kasa alınır mı?

İyi günler arkadaşlar, yaza doğru kasa değişeceğim ve eğer fiyatı aşırı uçmazsa yani 700 lirayı falan geçmez ise Maxima V20 almayı düşünüyorum. Gerçekten kaliteli görünüyor kasa tasarımı bazı kişilerin hoşuna gitmemiş gördüğüm kadarıyla fakat ben gayet beğendim. V200 kasasından geçeceğim için...
  2. Muammer Beytekin

2000 TL Bütçe ile sadece kasa önerisi

Arkadaşlar 3090 Gigabyte Master kartını QP ile konuşup ön ödeme ile İstanbul içi aldım şuan stok yok olduğu an gidip alacağım, aklımda R7 5800X bir sistem dizmek var bu işlemciye de 360 mm bir sıvı soğutma lazım o ayrı bir konu başlığı fakat 2000 TL kasa için bütçe ayırdım görünüşü falan önemli...
  3. Muammer Beytekin

RGB kontrolcüyü anakarta nasıl bağlarım?

İyi günler arkadaşlar. Thermaltake V200 Kasaya sahibim görselde görüldüğü gibi bir kart mı denir kontrolcü mü denir bilmiyorum ilk RGB kasam. Anakartım Asus TUF B450M Plus gaming yani RGB destekliyor ama ben neyi nereye takacağımı bilmiyorum. Nasıl bunu takarım bir fikrim yok eğer eksik kablo...
  4. Muammer Beytekin

Thermaltake V200 kasayı mesh yapma

İyi forumlar arkadaşlar bu biraz hem soru için hem bazılarınıza oluyorsa cevap için açtığım bir konu. DA-2 Sistem'i V200 kasa ile sipariş verdim hava akışı sağlamak için mesh yapacağım. Önce isterseniz sorularımdan başlayayım V200 kasasının önü çıkıyor bunu biliyorum fakat akrilik veya pleksi...
Top Bottom