Arama sonuçları: *

1. cbager

500W PSU Yeterli Mi?

Arkadaşlar rx5500xt 4gb alcam işlemcim Ryzen 3 3100 ve şuan aktif olarak kullandığım psu fsp hydro k 500w. Bu ekran kartı için yeterli mi? Yoksa 1650s mi almalıyım
  2. cbager

fanlar dönüyor ama rgbler yanmıyor

Arkadaşlar lütfen bilen birisi cevaplasın artık. Sinerji eksik parça gonderdiginden dolayı fanları birleştiriyorum ama power yazılı aparat olmadıgı için rgbler yanmıyor o parçanın adı ne
  3. cbager

Kasanın RGB'lerini Nasıl Açabilirim?

Sinerji eksik parça gondermişti 4 fanı birbirine bağladıgımda sadece fanlar dönüyor rgbler yanmıyor ne almam lazım? Bana sata to power aparatı gelmemiş galiba fanların rgbsini açamıyorum
  4. cbager

RGB Desteği Aparatını Nasıl Alırım?

4 tane fanı birleştirdiğimde fanlar donuyor ama rgbleri yanmıyor başkasınada eksik parça gondermiş sinerji, aradım bugun 7dk bakmadılar. Bu videodaki beyaz power şeysini nerden alırım adı ne? 1.23
  5. cbager

Fanları çalıştırmanın başka yolu yok mu

Sinerji eksik göndermiş beyaz power aparatı olacaktı bana gelmemiş şimdi fanları birbirine bagladigimda dönüyor ama rgbleri yanmıyor hiç ışık yok anakartim RGB destekliyor bişey olmaz mı başka yolu b450m s2h, ranker virgo
  6. cbager

Sinerji eksik parça mi gonderdi?

Bu videoda gösterilen beyaz küçük şey yok bende kutulara frlande baktım yok kabloları birlestirince fanlar çalışıyor ama ışıkları yok 1608138350 Arkadaşlar bi bakın be lutfen ya
  7. cbager

Kasa kabloları çok zor girmiyo

Deniyorum audio ve USB 1 girişine çıtır çıtır ses geliyo zorlayinca.
  8. cbager

Psu yu kasaya ters mi takicam

Arkadaşlar FSP Hydro k geldi şimdi benim kasanın altında toz filtresi var psuyu ters mi takiyim
  9. cbager

Windowsu Ne Zaman Kuracağım?

Kurye dağıtımda diyor PSU gelir heralde bugün her şeyi topladıktan sonra biostan Rami 3000mhz yaptıktan sonra ne zaman kurmaliyim windowsu ?
  10. cbager

Kabloları Nasıl Takacağım?

Arkadaşlar FSP Hydro K PSU, anakart B450M-S2H, ekran kartı RX570 8GB bide 120ssd var kablo bağlanacak. Hangi kabloları takmam gerektigini söylerseniz yeter.
  11. cbager

Bu Gösterdiğim 2 PSU Aynı Mı?

33tllik kupon vardi paparadan alınca 18 TL daha geri iade etti. 359 TL'ye felan geldi 410tllik olanı aldim diğerini mi alsaydim?
  12. cbager

FSP Hydro K almak üzereyim

Siparişi veriyorum şimdi son kez soruyorum FSP Hydro K 500W
  13. cbager

Psu kablolarini nasıl takicam?

Anakart B450M S2H psu Fsp Hydro K beyler detaylı anlatirmisiniz çok bilmiyorumda nasıl takicam kabloları ekran kartı Rx570 8GB
  14. cbager

FSP Ahbc VS FSP Hydro K

https://m.n11.com/urun/fsp-fsp500-60ahbc-500-w-80-guc-kaynagi-97321?magaza=elmacik https://www.n11.com/urun/fsp-hydro-k-hd500-500-w-80-bronze-guc-kaynagi-1581650?magaza=elmacik Bana Hydro k daha güzel geldi sizce 1606737533 Up
  15. cbager

350 ₺'ya kasa önerisi istiyorum

Tavsiyenizle b450m s2h aldim şimdi kasa alcam aklımda ranker virgo var Max bütçe 350
  16. cbager

Max 750 TL kasa psu onerisi?

Bütçe bu
  17. cbager

Psu yu alicam son kez bi bakin

Güzel geldi fiyatı, nasıl? https://www.incehesap.com/frisby-fr-ps6080p-600w-120mm-80-bronze-power-supply-fiyati-45892/
  18. cbager

400w PSU sistemime yeter mi?

Abdullah abi son videosunda 550w fazlasıyla 5500xt R3 3100 e yetebilecegini söylüyor, ben forumda sorduğumda rx570 R3 3100 e 400 w yetmez gibi bi cevap gelmişti
  19. cbager

Fsp lerin 2 Side bitmiş şimdi ne aliyim

Beyler hv pro dediniz stok bitti, hydro k dediniz o da bitti şimdi ne alıyım bu fiyata, zalmanin 500 TL'lik olanı onermeyin çok pahalı :D
  20. cbager

Fsp stok bitmiş ne aliyim

Fsp hv pro bitmiş incehesapta bulamadim başka yerde şimdi ne alıyım bu fiyata
Top Bottom