Arama sonuçları: *

1. R

anakartım bu kasaya uygunmudur?

bu kasayı alacağım herkesin üzerine fakat anakartım uygunmudur...
  2. R

yeni bir kasa almak istiyorum

merhaba anakartım amd b450 anakartım var, ve ben güzel bir kasaya geçmek istiyorum kasam güzel rgb ışıklı ve max 1000 tl verebilirim hadi top yuvarlasın 1200
  3. R

psu önerir misiniz? acil

arkadaşlar selam bendeki psu kötü oldugu için yeni bir psu almak istiyorum pahalıda olmasın bana önerebilşceginiz psu varmıdır sistem rx570 ekran kartı msi b450 anakart işlemci r5 3600
  4. R

güç kaynagı fanlaı dönmüyor

arkadaşlar selam güç kaynagım hiç bir türlü dönmüyor lütfen pc ısınınca döner demeyin. pc ısınınca ekran kartım dönüyor fakat güç kaynagım hiç bir türlü dönmüyor ne derseniz diyin uygulama dediniz occt denile uygulamadan fazla bişi anlamadım yardımcı olabilirmisiniz
  5. R

GÜÇ KAYNAGI FANI DÖNMÜYOR

arkadaşlar selam bundan tam 9 ay önce bilgisayar almıştım fakat. güç kaynagı fanı dönmüyor aldıgım günden beri neden dönmüyor yardımcı olabilirmisiniz,? ekran kartıda dönmüyor fakat msi afterburner ile döndürebiliyorum ama bugün bilgisayar kasaya elledim ateş gibi olmuş lütfen yardım edin güç...
  6. R

Psu Önerisi+ Psu Bozukmu

merhaba ben bilgisayarı kurdum 2 3 gün oldu fakat bilgisayarım çalışıyor ama psudaki fan dönmüyor yeni psu mu almam gerekir yoksa napmalıyım kasadaki psu https://urun.n11.com/bilgisayar-kasasi/power-boost-vk-c013b-500w-usb-30-3xrgb-fanli-kasa-jbst-vkc013b-P363789525
Top Bottom