Arama sonuçları: *

1. LenKys

Yardım Güç kaynağı yeterlimi

Merhaba MSI MPG A650GF 650W 80 PLUS GOLD güç kaynağını kullanıyorum ilerdide rtx 3090 geçicem yeterlimi sistemim imzadaki gibi yetersiz kalıcaksa şu an indirimde bunu alıcam ama bununda verimliliği %10 daha düşük...
  2. LenKys

Öneri 9 fan destekli kasa önerisi

Şu şekil bir kasa önerisi istiyorum bundan daha iyi bir hava akışı olan kasa varmı diye bakıyorum yoksa bunu alıcam altta ekran kartına üfleyen 2 fan şeklinde kasa istiyorum (markalı kaliteli bir kasa olsun)...
  3. LenKys

Öneri büyük hava akışı iyi kasa

büyük kasa arıyorum 4070ti takıcam hava alan önünden üst tarafa 280MM sıvı soğutma deseteği olursa iyi olur bütçem 2000tl ama şu an daha fazla olup indirimle 2000 e felan düşen kasada önerebilirsiniz hemen almıyacağım takip edicem
  4. LenKys

çift ekran kartı yapmak mantıklı mı

merhaba arkadaşlar şu an aktif olarak imzadaki sistemi kullaniyorum PSU anakart ve ayriyeten 3060ti almayı düşünüyorum çift ekran kartı yapicamda PSU anakart zaten her türlü degistiricektim yani ozellikle çift ekran kartı yapicam diye değilde çift ekran kartına uyucak bir PSU istiyorum anakart...
  5. LenKys

Yardım Powerboost x-58 ön tarafi nasil cikartabilirim

Powerboost x-58 ön paneli nasil çıkartabilirim önündeki ızgarayi temizlicem ve fanlarını nasil cikarticam konusunda bilgisi olanlar yardım edebilirmi.
  6. LenKys

Öneri Corsair CX750F RGB alınır mı?

normalde 800 tl bütçem vardı 750 w psu almak için fakat 150 200 tl ekleyip full modüler psular var ve başlıktaki psu full mödüler en uygun 750 w psu sizce alınır mı? artık daha fazla para ekleme imkanım yok 800 den 1000 e çıktım sorunlu bir psu mu rgb si için almıyorum full modüler 750 w 80+...
  7. LenKys

Öneri 360 mm sıvı soğutma destekleyecek kasa

Üst tarafı 360mm sıvı soğutma destekleyecek bir kasa önerir misiniz? (ÜST OLMASI ÇOK ÖNEMLİ) Şu markaladan olursa sevinirim MSI NZXT CORSAİR
  8. LenKys

Öneri 750 w kaliteli psu önerisi

(Arkaşlar kusura bakmayın bu gün aynı konuyu 3. kez açıyorum fakat doğru dürüst bir cevap alamadım ve max yükseltme yaptım için yükseltme yapamıyorum amacım kesinlikle mesaj kasmak değil) Şu an Power Boost X-58 650W 80+ kasasını kullanıyorum psu değiştirme nedenim sıkıntılı bir cızırtı geliyor...
  9. LenKys

Öneri 750W kaliteli psu önerisi

şu an Power Boost X-58 650W 80+ kasasını kullanıyorum psu değiştirme nedenim sıkıntılı bir cızırtı geliyor ve ileride 3060ti alma planım var ve 5600x düşünüyorum hem ilerdide rahat bir şekilde desteklemesini istiyorum bana sıkıntı çıkarmıcak kaliteli bir psu önerir misiniz? şimdilik kasayı...
  10. LenKys

Öneri Power Boost X-58 kasasına uyumlu 750W psu önerisi

şu an Power Boost X-58 650W 80+ kasasını kullanıyorum psu değiştirme nedenim sıkıntılı bir cızırtı geliyor ve ileride 3060ti alma planım var ve 5600x düşünüyorum hem ilerdide rahat bir şekilde desteklemesini istiyorum bana sıkıntı çıkarmıcak kaliteli bir psu önerir misiniz? şimdilik kasayı...
  11. LenKys

kasa fan hızını nasıl kontrol ederim

Bunun için basit bir pogram varmı kasda 6 fan var oyun oynamadım zaman durdurmak istiyorum 2 fanı yada hızını düşürmek istiyorum
  12. LenKys

power boost x-59 rgb kasa alınır mı?

power boost x-59 rgb 6 fanı var itopyadan almayı düşünüyyorum vede kule tipi bir soğutucu takıcam sizce bir sorun olurmu msı ccore froze Soğutucusu herkes baya ovdü soğutucuyu sizce nasıl
Top Bottom