Arama sonuçları: *

1. MR EE

Neden mATX Kasa Çok Az?

Kasa piyasasına baktığımızda mATX kasa neredeyse hiç yok. Üç beş model. Bu çok garip çünkü satılan sistemlerin %95ı mATX anakart kullanıyor. Neden mATX anakart alıyoruz çünkü FP. Alıyoruz kocaman kocaman ATX kasaları, içine koyuyoruz mATX anakart. İçeride düdük gibi duruyor. Kasanın çoğu bomboş...
  2. MR EE

NZXT C750 aldım HO/GO?

Selam. 1500 liraya gaming gecesinden NZXT C750 PSU aldım. İyi mi ettim? https://www.incehesap.com/nzxt-c750-gold-np-c750m-eu-750w-full-moduler-power-supply-fiyati-51657/
  3. MR EE

Gerçekten Sessiz Güç Kaynağı Önerisi

Selamlar. Aktif olarak Seasonic M12-II EVO 750W 80+ Bronze modüler güç kaynağını kullanmaktayım. İki yıldır idare ediyorum. Düzgün güç kaynağı ama gerçekten çok sesli çalışıyor. Uslu uslu çalışacak bir güç kaynağına ihtiyacım var. Gold verimlilikte olsa iyi olur. 2070S ekran kartı ve 3700X...
  4. MR EE

İlginç Mini ITX Kasa - Thermaltake Tower 100!

İtopya’da gezerken böyle ilginç bir kasaya denk geldim. Alışılmışın dışında. Farklı renk seçenekleri de var. Piyasa önü üç fanlı mid tower kasadan geçilmezken bu ürün çok ilginç geldi. Bi incelemesini de görsek fena olmazdı aslında...
  5. MR EE

Sharkoon REV200 RGB

PC Hocası kanalında denk geldi. Ben şahsen bu kasayı hiç beğenmedim. Özellikle üst kapağın durumu tam bir baş ağrısı. Ekran kartının o şekilde durması da hava akışına biraz engel. Meraklısına linki bırakıyorum.
  6. MR EE

PSU Fan Yönü

Merhabalar. İmzadaki sistemi kullanıyorum. PSU fanı aşağıya doğru bakıyor. Böyle olunca görsellik olarak kasanın yan tarafından stickerları vesaire kötü duruyor. PSU tünelinin üst kısmında hava deliği mevcut. PSU fanını yukarıya bakacak şekilde çevirirsem çok olumsuz bir sonuç alır mıyım...
  7. MR EE

Her 80+ Olmayan PSU Çöp Değildir

Forumda çok yaygın bir yanlış anlaşılma görüyorum. Bir PSU'nun sadece 80+ olup olmamasına bakılarak "çöp" yorumu yapan arkadaşlar oluyor. 80+ olmayan bir PSU çöp değildir. OVP, OPP, OTP, SCP (ve dahası) akım korumaları olmayan, 12W kanalından adam akıllı bir besleme yapamayan, ne idüğü belirsiz...
  8. MR EE

SilverStone Strider Essential 700W 80+ Nasıldır?

Bu güç kaynağı nasıldır arkadaşlar? 3700X ve 2070S sistemimde kullanmayı düşünüyorum. Teşekkürler. https://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/silverstone-700w-80-strider-aktif-pfc-guc-kaynagi-sst-st70f-es230.html
Top Bottom