Arama sonuçları: *

1. 3

Modüler PSU ya Sata kablosu eklemek?

Arkadaşlar selamlar, tam olarak modelini ve gücünü bilmediğim, logosundan yola çıkarak Asus ROG marka, bileşenlerden yola çıkarak da 750W ve üzeri modüler bir PSUya sahip PC var şuan elimde. 2 sata SSD 1 HDD takılı, bir de sanırım sıvı soğutma SATA dan güç alıyor. Bugün farklı bir harddisk...
  2. 3

Aerocool Airhawk Duo, ARGB LED şeridi bağlamak?

Arkadaşlar merhabalar, Aerocool Airhawk Duo kasaya sahibim. Şöyle bir isteğim var açıkçası, masamın duvara bakan kısmına ve monitörün arkasına dümdüz bir ARGB LED döşemek istiyorum, masam 160cm, ortalama 200cm lik bir led almam gerekiyor sanırım. Anakartımda ARGB giriş yok, kasamdaki...
  3. 3

Aerocool AirHawk Duo'da sıvı soğutma kullanan var mı?

Arkadaşlar merhabalar, Aerocool AirHawk Duo kasaya sahibim, Dark Freezer x124 kule tipi soğutucu ile kullanıyorum, işlemcim Ryzen 7 3700x. İlerleyen dönemde sıvı soğutmaya geçme gibi planlarım var, anakartım Asus TUF B450M Pro, sanki kasanın üst kısmına sıvı soğutucu radyatörü koyduğumda sıkışma...
  4. 3

Aerocool kasayı hangi firmadan alayım?

iyi geceler herkese öncelikle. Airhawk kasa siparişi vereceğim. Teknobiyotik'den mi sipariş vereyim, yoksa hepsiburada'dan mı? (satıcı hepsiburada) 30 TL fark var arada, hepsiburada daha pahalı. Teknobiyotik hakkında pek iyi şeyler duymuyorum o yüzden sordum.
  5. 3

Aerocool Airhawk Duo hakkında

Arkadaşlar selam, düşündüğüm anakart Asus Tuf B450m-Pro, yani ARGB portu yok sadece RGB var. Airhawk Duo kasanın teknik özelliklerinde RGB kontrolcü hub diye bir şey var. PWM 4 pin konnektörü diyor. Bu hub un işlevi tam olarak nedir? Ben bu kasayı alırsam o hub sayesinde anakartımda...
  6. 3

Dark Guardian alternatifi kasa?

Arkadaşlar merhaba. mATX anakart ile kullanacağım bir kasa bakıyorum, bu hafta alacağım muhtemelen ama Dark Guardian stokları tükendi. ekran kartım https://www.asus.com/tr/Graphics-Cards/TUF3-GTX1660-A6G-GAMING/ Dark Guardian stoğu yetişmezse veya stoğa girdiğinde çok pahalı olursa kasa...
Geri