Arama sonuçları: *

1. Y

Vidalar Kasayla mı geliyor?

yeni kasa aldım da, eski kasamı bir arkadaşıma satacağım. anakart psu vs. vidaların hepsi kasayla mı geliyor göndermeli miyim?
  2. Y

650W 80+ Gold Psu bu sisteme yeter mi?

Arkadaşlar gaming gecesinden lian li o11 mini aldım, kasam boşa çıktı ve psu'm da uyumlu olmadığı için boşa çıktı. o kasa ve psuyu bir arkadaşım benden almak istedi. ben de kendi psu'mu ve kasama alacağım fanların fiyatını karşılayacak şekilde bir fiyat verdim arkadaşıma. Yalnız biraz önce...
  3. Y

Çözüldü✓ 3000 TL Kasa Önerisi

Bütçe bir tık yükselebilir ama, ileriye dönük hava akışı iyi bir kasa istiyorum, psu'suz olacak. Bir de fanları aura sync uyumlu olursa süper Lian Li Lancool 215 Cooler Master TD500 Mesh şimdilik bu ikisi var aklımda. Şuan Asus Tuf gt301 var elimde biraz daha temiz sade duran bir şey lazım bana.
  4. Y

SFX Kasaya ATX psu sığdırmak?

Arkadaşlar bir süredir lian li o11 mini almayı planlıyordum, yakında elime yeterlice para geçecek ve alacağım diye tam incelemelerine bakarken farkettim ki psu desteği sfx ve sfx-l imiş ama şuan bir de psu'mu değiştiremem. sizce atx olan thermaltake smart bx1 rgb 750w psu'mu bunun içine takmanın...
  5. Y

Lian-Li O11 Mini bütçeme pahalı geliyor, alternatifleri neler?

Arkadaşlar benim elimde şuan Asus TUF GT301 var, ben hem o temiz görünüm hem de biraz göz rahatsız etmeyen, çok rgb'nin mevcut olmadığı bir görünüş istiyorum. Lian-Li O11 Mini benim bütçeme uyabilir evet alabilirim ama o şekil çok büyük olmayacak şekilde başka kasa olarak ne alınabilir daha ucuz...
  6. Y

PSUmdan Cızırtılar Geliyordu

Şu anda sıkıntı geçmiş durumda ama psuyu ilk alıp taktığım zaman cızır cızır sesler geliyordu boştayken hafif geliyor duymanız için biraz zorlamalısınız ama yük altındayken gerçekten cızır cızır ses geliyordu Psuyu 1 ay önce aldım Corsair CX650F 80+ Bronze
  7. Y

i9-10900K ve rtx 3090 için kaç w psu önerirsiniz ve hangi psu önerirsiniz

bütçem yazıyor önerilerinizi bekliyorum
  8. Y

rtx 3080 ve r7 5800x sisteme 850w yeter mi?

sizce?
  9. Y

dark guardian mini kasasına micro atx anakart sığar mı?

kasa bu: https://urun.n11.com/bilgisayar-kasasi/dark-guardian-mini-4x12cm-frgb-fan-usb30-P412000762 anakart bu: https://www.vatanbilgisayar.com/msi-b460m-a-pro-amd-b460-soket-am4-ddr4-2933-oc-m-2-anakart.html
  10. Y

1105TL NZXT Kasa Önerisi

arkadaşlar bütçeme göre güzel bir nzxt marka kasa önerebilir misiniz??
  11. Y

Kasamı Yeniledim Nasıl?

Eski Kasam Thermalthake View 27 idi ama şimdi haftasonuna kadar elime geçerse gamepower warcry olacak sizce nasıl bir model gamepower warcry?
  12. Y

900TL Kasa Önerisi Postu

900 tl bütçeye kasa önerisi yaparmısınız. (psu olmayacak)
  13. Y

900TLye Göre Kasa Önerisi

900TLlik Bütçeme Göre En İyi Hava Akışı Olan Vede Rgb Olan Kasa Önerilerinizi Bekliyorum (şekilli şukullı kasalarda olur)
  14. Y

Çözüldü✓ 600 TL üzeri kasa önerisi (psu dahil değil)

arkadaşlar yeni sistem topladım ve kasa değiştireceğim yardım edermisiniz
Geri