Arama sonuçları: *

1. Hudzell

Bu kasaya bu ekran kartı sığar mı

merch 319 6900 xt var 340 mm uzunlukta mevcut kasaya sığmıyor. Maks bütçe 4k bu kasa 380mm destekliyor sanırım uyumlu mudur ? https://www.trendyol.com/asus/a21-plus-argb-temperli-cam-usb-3-2-matx-mesh-siyah-mid-tower-gaming-kasa-p-823097079?boutiqueId=61&merchantId=105369
  2. Hudzell

USB kablosunu doğru yere mi takıyorum ?

USB kablosunu "görseldeki" USB914 girişi hariç ona göre uygun giriş bulamadım doğru yere mi takıyorum ? @Mehmet Yılmaz abi kablo başına konu açma gibi bir düşüncem yok ama tüm sorunlarımı buraya toplayıp up yapacağım kilitlemesen olur mu acil yardıma ihtiyacım var kaç saattir pc ile uğraşıyoprum.
  3. Hudzell

Bu molex kabloları doğru mu takıyorum ?

Dostlar 2 tane kasanın üstünden gelen "fan" ve "power" etiketi olan 2 tane beyaz molex kablosu var. Bunlar kasanın düğmelerinin konumlandığı yerden geliyor. Kasa fanlarından gelen molex kablolar "siyah olanlar" da her bir fandan ayrı ayrı geliyor. Bunları nasıl takmalıyım sırası var mı ve tek...
  4. Hudzell

Bu parçalar birbiriyle uyumlu mu ?

Dostlar bakınca uyumlu gözüküyor ancak emin olmak için bir de konu açmak istedim. Belirttiğim parçalar birbirleri ile uyumlu mudur ? FSP Hydro K PRO 500W 80+ Bronze BitFenix Nova Mesh SE Tempered Glass ARGB USB 3.0 Beyaz ATX Mid Tower Kasa ASUS H510M-K Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance...
  5. Hudzell

2800 TL kasa önerisi

Dostlar 2800 e kasa önerisi istiyorum psulu olsun min 500w olması lazım ve varsa kasa beyaz olursa iyi olur önerilerinizi bekliyorum.
  6. Hudzell

Öneri 550W veya daha üstü PSU önerisi

Bütçeyi önerilere göre belireyeceğim, 550 W veya üstü olursa sevinirim. Gamepower gibi çok tercih edilmeyen markaları önermezseniz iyi olur. Bütçem belirsiz olduğundan mümkün olduğunca ucuz öneri bekliyorum, teşekkür ederim.
  7. Hudzell

Çözüldü✓ Asus kasalarda seri numarası nerede yazıyor ?

Soru başlıkta arkadaşlar.
  8. Hudzell

Çözüldü✓ Kasamın ön fanlarının RGB kablosu takılı değil nereye takacağım ?

Sistemi alalı neredeyse 10 ay oldu halen kasanın ön fanlarını yazılımdan kontrol edemiyorum, kimileri bunun için gigabyte'ın mıydı tam hatırlamıyorum anakarta doğrudan takmam gerektiğini söylüyor ancak aşağıya linkini bıraktığım videoda adam aura sync yazılımı ile kontrol edebildiğini söylüyor...
  9. Hudzell

Yardım Gerçekten acil ! psu'dan cızırtı sesi geliyor

dostlar kasamın arka tarafına eğildiğimde fark ettim psudan cızırtı sesi geliyor ne zamandan beri bu var hiç bir fikrim yok cihazı kapatmalı mıyım şu an ne yapmam lazım kullansam sorun olur mu ? cihazı gaminggen den almıştım garantiye göndermem gerekirse onları mı aramam lazım ?
  10. Hudzell

Kasama uygun Şeffaf LCD yan paneli nereden bulabilirim ?

dostlar gt301 kasama uygun şeffaf lcd yan panel bulmam mümkün müdür ? yoksa şeffaf panelli komple kasa mı almam gerekiyor ? bahsettiğim şey şu ; LÜTFEN konu dışı gereksiz şeyler yazmayın bilenler yazsın
  11. Hudzell

650w psu 2 tane 3060 için yeterli midir ?

anakart ve işlemciyi değiştireceğim elime 1 tane daha rtx 3060 gelecek sorum şu sistem tam yükte sorunsuz bir şekilde çalışır mı bu psu 2 tane rtx 3060 ile kasayı çalıştırır mı ? r5 3600 işlemci tuf b450-plus (anakart değiecek) tuf 3060 3 fanlı hyperX fury 8+8 rgb ram asus tuf gt301 kasa...
  12. Hudzell

Yardım ASUS TUF GAMING GT301 asus aura sync açamıyorum

yeni aldığım sistemde ASUS TUF GAMING GT301 kasa mevcut bu kasanın önde bulunan 3 fanını aura sync görmüyor nasıl ekleyebilirim
  13. Hudzell

thermaltake güç kaynağı iyi mi

dostlar 650w 80+ güç kaynağı arıyorum mümkün olduğunca düşük fiyatlı kaliteli birşeyler bakmaya çalışıyorum bu marka nasıldır sorun çıkarır mı ? https://www.itopya.com/thermaltake-tr2-s-650w-80-120mm-fanli-psu/
  14. Hudzell

Sharkoon PSU Markası berbat mı ?

Dostlar anlamıyorum birçok kişi sharkoon marka için iyi derken en son sistem toplama konumda berbat denildi sharkoon'un neresi berbat yoksa sallamasyon yorumlar mı alıyorum ?
  15. Hudzell

kasa önerir misiniz ?

dostlar toplama bilgisayar hazırladım ancak kasa konusunda kararsız kaldım uygun fiyatlı mid tower kasa önerebilir misiniz 500 tl yi geçmesin 550 ye kadar zorlayabilirim
  16. Hudzell

Sharkoon PSU kaliteli midir ?

Dostlar sharkoon PSU sizce nasıldır kaliteli mı yoksa C4 mü
  17. Hudzell

hangi marka psu'lar iyi

markası iyi olan psu'lar hangileridir yazabilir misiniz
  18. Hudzell

Sharkoon güç kaynağı iyi mi ?

dostlar bu ürün sizce nasıl c4 olma ihtimali var mıdır :D https://www.itopya.com/sharkoon-shp650-v2-650w-80-plus-atx-psu/
  19. Hudzell

Hangi markalar daha kaliteli

PSU konusunda hangi markalar kaliteli olur acaba dostlar ?
  20. Hudzell

bu PSU ile bu anakart ve ekran kartı uyumlu mu GAMİNG GECESİ

dostlar anakart asus h81m-c ekran kartı rx 5600 xt bu psu ile bağlantı problemi yaşar mıyım https://www.incehesap.com/cooler-master-mpe-7001-acabw-eu-700w-80-fanli-power-supply-fiyati-43553/
Geri