Arama sonuçları: *

1. A

Psu lu boş Kasa önerisi yapabilecek

Arkadaşlar.boş kasa lazım içerisinde psu lu olan 550w psu yeterli takacağım kart 1660ti. Fiyat permormans öneri yapabilecek varmı
  2. A

DarkFlash DK431 E-ATX KASA aldım bi sorum vardı

ARKADAŞLAR MERHABA BEN BU KASADAN ALDIM İÇERİSİNDE 4 ADET FAN VAR ÖNDE 3 ARKADA EGZOS FANI BEN BUNLARI İSTEDİGİM GİBİ KONTROL EDEBİLİYORMUYUM BİLGİSİ OLAN VARMI 4 PİN GİRİŞLİMİ PMW mi ( KASAYA, 4 ADET 12cm AUTORİNG RAİNBOW FAN DAHİLDİR… ) bu şekilde yazıyor ben fan ayarı...
  3. A

3060ti için 650 w psu yeterlimidir .

eski sistemimde aigonun 2021 yılında aldıgımda 650 w 80 bronze psu su mevcut 2 yıldır bi sıkıntı bişey yaşatmadı rtx 3060ti içinde 650 w psu yeterlimidir yoksa yenisinimi almam gerekli bu arada i5 12400f b660 anakart ve muhtemelen 10 fanlı bi sistemde kullanacam
  4. A

KASA ÖNERİSİ YAPABİLİRMİSİNİZ.

Öncelikle Bütçem 3000 -3500 TL CİVARINDA PARÇALARI TEK TEK TOPARLIYORUM Ekran kartım MSI VGA GEFORCE RTX 3060 TI GAMING X TRIO 3 FANLI olanı bildiginiz takoz gibi baya büyük mevcut kasama sıgmadıgı için kasa degiştirmek zorunda kaldım bu ekran kartının rahat sığacagı +...
  5. A

Boş Kasa Önerisi yapabilecek varmı

Arkadaşlar 0 dan parça parça kaliteli sistem diziyorum ekran kartı aldım...
  6. A

3060ti için kaç watt Psu lazım

rtx 3060 ti ekran kartı aldım mevcut sistemimde 650 w bronze bi psu var 2.5 yıldır kullandıgım 3060ti takınca bi sıkıntı olurmu acaba
  7. A

Masaüstü kasamın içerisini nasıl temizlerim

Pc alalı 1.5 yıl oldu dışardan gerekli temizliklerini aksatmadan sürekli yaptım ama içerisine hiç el atmadım haftasonu içerisini açıp temizlemeyi düşünüyorum elektrikli süpürge ile becerebilirmiyiz bu işi bide parçalara zarar gelirmi tozlanan yerleri uzaktan çekmeyi düşünüyorumda veya...
  8. A

Kasanın içini temizletecem de yardım

Arkadaşlar bu konuda pek becerikli oldugumu sanmıyorum o yüzden mahalle pc sine götürsem kasayı bi güzel temizler mi veya kasanın içinden geçermi sizce toz tutan yerlerini felan fanları ws ne kadar sürer ortalama temizligi
  9. A

Pc kapaliyken elektrikler gidip.geldi 3 kere

Bulunduğum.bolgede çalışma dan dolayı 3 kere elektrik.gidip geldi pes peşe pc ye herhangi bi zararı olur mu fiş ten cekeyim mi yoksa
  10. A

Kasa ön tarafında power açma tusunun yanındaki mavi ısık söndü

Kasa ön tarafında power açma tusunun yanındaki mavi ısık söndü arkadaşlar hem mavi ısık hemde kırmızısı yanıyordu uzun zamandır mavi sabit kırmızı gidip geliyor böyle simdi mavi ısık hiç yanmıyor bi sorun teşkil eder mi? pc açılıyor gayet her şey de normal ama genede bi sorim...
  11. A

Kasayı çalıstırınca mavi ısıgın yanında kırmızı ısık yanıp sönüyor

Kasayı çalıstırınca mavi ısıgın yanında kırmızı ısık yanıp sönüyor bi sorun mu var acaba bilen birisi varmı kasa ön fanı degiştirdim degiştirdikden sonra oldu anakarta baglamış diske bakıyorum herhangi bi yüktede degil
  12. A

Kasa ön cam tarafındaki 3 fan dan 2 si çalısıyor

Arkadaşlar an itibariyle kasa nın ön tarafındaki 3 fandan 2 si çalısıyor biri sabit duruyor bu neden kaynaklı olabilir bu zamana kadar bi sorun yoktu
Top Bottom