Arama sonuçları: *

1. S

Yardım sorunsuz çalışan spec delta en alttaki fan dönmüyor ?

selamın aleyküm hayırlı geceler arkadaşlar sorunsuz sıkıntısız kullandığım spec delta kasam son kapattığımda sorunsuzdu 5-6 günü geçkindir açmıyordum pc yi şuan açtım ve en alttaki fan dönmüyor fakat ışığı yanıyor diğer 2 si sorunsuz sebebi nedir ve ayriyetten kasanın tuşuna bastığım zaman fan...
  2. S

spec delta rgb bir kaç gündür cızırtı yapıyor ?

selamlar arkadaşlar son birkaç gündür kasamdan bir cızırtı sesi geliyor kasam corsaır spec delta rgb powerden geliyor ses normalde yoktu bir kaç gündür yapmaya başladı mesela şuan yok ama alttan görev yöneticisini felan açına yani pc de dolanmaya başlayınca bu sesi yapıyor kısacası yük binince...
  3. S

Spec delta rgb fanların ayarı?

Arkadaşlar herkese hayırlı iftarlar bende spec delta rgb kasası var ve kasanın içindeki kontrolcü takılı değil ve kasam yinede rgb yanıyor değişiyor renkler yani fakat kasamdaki fanlar hangi hızda dönüyor onu bilmiyorum otomatikdrmi yüke göre artar düşer mi yoksa hep aynı mı nasıl öğrenebilirim...
  4. S

Pc yi tuşundan kapatmak zarar verir mi?

Bugün ssd degiştirdim ve pc yi tuşdan kapatmak zorunda kaldım yeni taktığım ssd ye vs parçalar zarar görmüşmüdür
  5. S

Makelsan 1200va alınır mı ?

Arkadaşlar oturduğum yerde sürekli elektrik gidiyor ve bende ups almaya karar verdim ve makelsan 1200va buldum 1100tl ye sizce alınır mı makelsan yardımcı olan herkese teşekkürler
  6. S

Xıgmatek sırocon ııı fan çatladı ?

Herkese iyi forumlar arkadaşlar şuanda kullandığım sistemimde kasamın ön orta fanı çatladı göbeğinden şuan garantiye götüremem vatandan almıştım hazır sistem bende fan alıp taksam sonra götüreceğim zaman geri eski fanı takıp götürsem sıkıntı olur mu şuan böyle kullanmak istemiyorum birde...
  7. S

Corsaır spec delta kapalıyken cızırtı sesi ?

Herkese iyi geceler diliyorum ö celikle arkadaşlar corsaır spec delta cv650 kasasıni kullanıyorum ve az önce farkettim şuanda kapalı kasam ve hafif sesli şekilde bir cızırtı ses geliyor tam kasayı açma tuşunun altında gibi o aradan geliyor sizce normalmi bu cızırtının gelmesi yardımcı olursanız...
  8. S

Corsaır spec delta cv650 elektrik gitti ?

Herkese iyi geceler diliyorum öncelikle yeni bir pc topladım yakın zamanda ilk defa 1 saat önce elektrik gitti ve sinir oldum geri geldi bekledim ve geri açtım sizce bir şey olmuşmudur yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
  9. S

spec delta cv 650 w boşta sesli çalışıyor ?

herkese iyi forumlar arkadaşlar corsaır spec delta cv 650w +80 modelini kullnaıyorum ve pc masaüstündeyken sanki yük altındaymışcasına ses yükseliyor powerden sürekli ses yükseliyor ve azalıyor bunun sebebi ne olabilir arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim.
  10. S

corsaır spec delta rgb kullanımı?

öncelikle herkese selamlar arkadaşlar geçen aylarda bir sistem aldım ve kasa olarak corsaır spec delta rgb kasasını aldım anakart olarak ise gigabyte b450m s2h modelini aldım ve anakartta rgb girişi yok zar zor kasadaki kontrolcüyü sökerek en azından ışıkları yandı tek renk yanıyor ben bu kasayı...
  11. S

pc tuşuna basınca elektriği anlık verip kesme sorunu ?

selamlar yeni 0 aldığım sistemimde bir sorun ile karşıkarşıyayım arkadaşlar kasayı topladım ve hazır hale getirdim power tuşuna bastığımda ise anlık olarak elektriği veriyor kesiyor sebebi ne olabilir ? kasa:corsaır spec delta rgb cv650
  12. S

Aerocool vx 500 sisteme yeter mi ?

Merhaba arkadaşlar sistemimde kullandığım psu değiştirip başlıkta yazan psuyu almayı düşünüyorum ve sistemime yetermi diye şüphe ediyorum RYZEN 3 2300x RX 570ıtx ve poweri aldığım da ultrada açıbilen bir oyunu açtığım zaman fazla güç çekerse eğer pc res atarmı yeterlimidir şimdiden teşekkürler...
  13. S

forza horizon 4 psu dan şüpheli res sorunu ?

selamlar arkadaşlar forza horizon 4 ü aldım ve oyuna girdiğimde yüksek ayarlarda 15-20 dakika oynadıktan sonra pc reset attı ve bu sorun the forest da başıma geldi ve forza 4 te ayarladı düşüğe çekip oyuna girdim ve pc res atmadı sizce psu kaynaklı bir sorun mu ve bir psu buldum indirimde eğer...
  14. S

vx 500 aerocool alınır mı ?

arkadaşlar başlıktada yazdığı gibi bu psu alınır mı şu anda 270 tl ama 80+ DEĞİLDİR bir sıkıntı olur mu satıcı olarak teknobiyotik yazıyor RX 570 RYZEN 3 2300x kullanıyorum sıkıntı olur mu...
  15. S

rx 570 ryzen 3 2300x 400w psu yeter mi?

arkadaşlar başlıktada yazdığı gibi bir powerim var power boost ve dün forzayı aldım steamdan girdim ve pcm res attı yüksek ayarlarda oynuyrum ve bu the forest ta da oldu ve bir psu deniyeceğim denemelik olarak 400w psu alsam yetermi bir sıkıntı olur mu eğer sorun geçerse fsp 500 w +80 alacağım...
  16. S

xıgmatek sırocon ııı kasası ısınma sorunu olur mu ?

selamlar arkadaşlar xıgmatek sırocon ııı kasasını almayı düşünüyorum ve ısınma sorunu olurmu acaba önü de cam kasanın hava akışı felan nasıldır bilenler yazabilir mi rx 570 ıtx ryzen 3 2300x var amd olduğu için çekiniyorum biraz açıkçası :D eğer bu fiyata başka kasa önerirseniz bakabilirim...
  17. S

rx 570 ryzen 3 2300x sisteme kasa psu ??

selamlar arkadaşlar sistemime kasa ve psu almayı düşünüyorum zaten psu c4 power boostun :) ve sizce bu sisteme ölü yatırım olur mu yoksa sade psu mu almalıyım kasayı 3 4 ay öncesinde 2.el olarak aldım 2.900 tl ye sizce ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler. rx 570 ryzen 3 2300x 8gb ram A320M S2H...
  18. S

CORSAIR SPEC DELTA KASASINDA A320M S2H ANAKARTINDA RGB NASIL KULLANILIR ?

selamlar arkadaşlar corsaır spec delta rgb kasasını almayı düşünüyorum ve rgb nasıl kullanacağını bilmiyorum GIGABYTE A320M S2H anakrtım var ve bu anakarta nasıl takar kullanabilirim şimdiden teşekkürler.
  19. S

fsp hydro 500w +80 vs corsaır specl delta 550w ?

MERHABA, arkadaşlar bir psu almayı planlıyorum ve birde kasa alma düşüncem var ve başlıkta yazdığı gibi bu ikili arasında kaldım fakat corsaır da kornik sorun var felan gibi şeyler duydum ve aklım karıştı hangisini almalıyım fsp alıp kasayı başka alsam yada direk corsaırı alsam sıkıntı olurmu...
  20. S

350 tl kasa önerisi ?

MERHABA arkadaşlar pc topladım ve kasa almayı düşünüyorum ve kararsız kaldım kasa önerilerinizi alabilirmiyim şimdiden teşekkürler.
Geri