Arama sonuçları: *

1. xoycg

Öneri RX580'li Sisteme PSU Önerisi

300₺ bütçem var elimdeki Frisby Psuyu sattım yerine 500w bir psu almayı düşünüyorum. Aklımda AeroCool var psuları nasıldır bir bilginiz var mı? Önerilerinizi bekliyorum. İşlemci Ryzen 2600 bu arada...
  2. xoycg

Öneri PSU için sessiz fan 120mm

Kullandığım psu fanı bir hayli ses yapıyor bunun için fanını değiştirmeyi düşünüyorum. 120MM boyutunda sessiz çalışan fan önerilerinizi bekliyorum.
  3. xoycg

Öneri GameBooster GB-L06B VS DarkFlash Pollux Kasa Öneri

Bütçem kısıtlı olduğu için bu modeller arasında kaldım. İkisininde ön tarafının mesh olmasından dolayı hava akışı güzel olur diye tercih ettim. Yaklaşık 300₺ bandında (Max 350₺) başka kasa önerileriniz var mı ? Ya da bu modeller iyi midir...
  4. xoycg

Öneri GameBooster RGB Mesh Kasa

Öncelikle bütçemin kısıtlı olması ve kasanın önünün mesh olması sebebiyle bu kasayı aldım. Sizce nasıldır? Aranızda kullanan var mı? 300₺ fiyat bandında daha iyi bir kasa var mı? Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler...
  5. xoycg

Öneri RX 580'li Sisteme Psu Önerisi

Herkese iyi forumlar öncelikle forumda Frisby,Rampage,Gamepower gibi psu markalarından uzak durun gibi yorumlar okudum. Şuan bende kasa ile birlikte gelen 80+ Standart sertifikalı 650w Frisby Psu mevcut bu Psu ilerde sorun çıkarır mı ? ya da başka bir psu almam daha iyi mi olur? Cevaplarınız...
  6. xoycg

Kasa Önerisi

Kullandığım kasa hem soğutma anlamında yetersiz hem de ısındığı zaman çok ağır plastik kokusu yaydığı için değiştirmeyi düşünüyorum. F/P açısından uygun kasa önerilerinizi bekliyorum.İyi forumlar. (psu var psu olmayan kasalar olursa iyi olur)
Geri