Arama sonuçları: *

1. Mehmet

450-500TL kasa önerisi

Dostlar en fazla 500TL kasa önerir misiniz? Daha fazla aşamam.
  2. Mehmet

Frisby FC-S6040B kasa nasıldır?

Dostlar aşağıdaki linkte böyle bir kasa buldum. Rampage Raıder kasamı değiştirip artık daha küçük ve ışıksız bir kasaya geçmeyi düşünüyorum. Sizce nasıldır? Kasada gelen PSU kullanmayacağım. Bir de bu kasaya harici ekran kartı takabilir miyiz? Yani normal sistemimi buna takabilir miyim...
  3. Mehmet

PSU Fanından ses geliyor

Arkadaşlar Hepinize İyi Forumlar... Bu sabah Xıgmatek X-POWER 600W 80+ güç kaynağımın fanında aşağıda attığım ses geldi. Ancak yaklaşık 20 dakika sonra ses gitti. Sizce içindeki fanı değiştirmeli miyim? https://dosya.co/5ylep611r038/2021-01-05_08-56-40.aac.html
  4. Mehmet

Bu kasayı alayım mı?

Arkadaşlar Rampage Raıder kasamı değiştireceğim ve kasa arayışına geçtim. DarkFlash Pollux ya da Ranker Virgo istemiyorum. Sizce bu nasıl? Bütçem 300TL DarkFlsah Pollux tasarımını sevmiyorum. Ranker Virgo ise fanları ve malzeme kalitesi kötü diye duydum...
  5. Mehmet

Zalman ZM-T7 Alınır mı?

Arkadaşlar kasamı değiştirmeye karar verdim. Sizce bu alınır mı?
  6. Mehmet

pc cızırtı

Arkadaşlar ekran kartımdan ya da psu dan bir ses geliyor tam olarak çözemedim nereden geldiğini. Ses bir yükselip bir iniyor. Yük altında değilken de bu şekilde. sizce neden
  7. Mehmet

Rampage Raıder kasa fan bozuldu!

Arkadaşlar 9 ay önce pc topladım. Kasa olarak Rampage Raıder ( SEÇMEZ OLAYDIM) seçtim. Aldığım günlerden beri her gün bir sorun çıktı özellikle fanlar sorunlu. Bugün ise en alt fan döndüğü yerden çıkarak kenarları çarptı ve fan bozuldu. acaba kasayı garantiye göndersem çözerler mi? Bir de içinde...
  8. Mehmet

Power'dan cızırtı geliyor

Arkadaşlar 9 ay önce düşük bütçeli sistem topladım. PSU olarak xıgmatek x calıbre 600w 80+ psu aldım. PSU sistemime çok çok yeterli. Ancak bugün pc'yi açtığımda kasadan bir cızırtı sesi yükselip geri azalıyor ( Sanki çan çalar gibi :D ) . Sizce sorun nedir?
Geri