Arama sonuçları: *

1. CesarVialpando

High Power 500W 80+ HPQ-500ST-H12S Almayın Aldırmayın

Bu ürünü almayın. Bir önceki kullandığım Frisby güç kaynağına sesli çalışıyor diye o kadar laf ettim. Sonra bunu aldım. Hani traktör ses çıkarır ya çalışırken, hah aynı sese bilgisayarı her ilk açışımda maruz kalıyorum. 1-2 dakika sonra düzeliyor, ses normale dönüyor. Sonra oyun açıyorum, PSU...
  2. CesarVialpando

Hangi Güç Kaynağını Almalıyım?

Hangi modeli alacağım konusunda kararsız kaldım. Gerekçeleriyle birlikte hangi modeli almam gerektiğini söyler misiniz?
  3. CesarVialpando

1500 TL Civarı PSU Önerisi

3 yıldır kullanmakta olduğum Frisby PSU son 1 yıldır traktör gibi ses çıkarıyor. Muhtemelen coil whine. KYK kredi başvurum onaylandı. Ben de bu parayla güç kaynağı alacağım. Alacağım PSU geleceğe dönük olması açısından en az 500W olmalı ve sessiz çalışmalı. Fiyatta 200-300 TL kadar çıkabilirim...
  4. CesarVialpando

PSU Sökeceğim Anakarttaki Hangi Kablolar Sökülmeli?

Soru yukarıda. Resim ekleyeceğim.
  5. CesarVialpando

PSU'nun kasaya sığacağını nereden anlarım?

Yeni bir psu alacağım. Kasaya sığıp sığmayacağını nasıl anlarım? İlk defa psu değişikliği yapacağım cahilim bu konuda :D
  6. CesarVialpando

Çözüldü✓ Frisby PSU Almayın Aldırmayın! (Çıkan Ses PSU'nun Tozlanmasındanmış.)

Öncelikle bu yazı bir öneri yazısıdır. Dediğimi isteyen yapar, isteyen yapmaz. Öncelikle ben bu güç kaynağını 650W olduğu ve ucuz olduğu için almıştım. İnternette bu markayla ilgili epey olumsuz yorum vardı ama ben bunun marka fanboyluğu olduğunu ve abartılacak bir şey olmadığını düşünmüştüm. Bu...
  7. CesarVialpando

500-600 TL 500W PSU ÖNERİSİ

Belki açtığım konuyu görmüşsünüzdür. Bilgisayarı açarken PSU'mun çıkardığı traktör sesinden yakınıyordum. O ses her oyun açışımda daha da artıyor ve beni korkutuyor. Üstelik sistemi alalı iki yıl bile olmadı. Ayrıca soğuk havalarda açılırken de çok ses çıkarıyordu. Ben de kullanmakta olduğum...
  8. CesarVialpando

PSU'DAN GELEN TRAKTÖR SESİ

Dünden beri bilgisayarı her açtığımda yaklaşık 30-40 saniye bu sese maruz kalıyorum ve sonra kendi kendine kesiliyor. Ses aşağıda vereceğim videoların arasında bir ses. Sorun nedir sizce?
  9. CesarVialpando

Xigmatek Sirocon iii vs Corsair Carbide

Arkadaşlar birkaç güne bu kasalardan birini alacağım hangisini önerirsiniz bir hatam olduysa affola forumda daha yeniyim :)
Geri