Arama sonuçları: *

1. Z

Spec Delta Rgb ön orta fanı yukarı almak

Kasayı temizlemek için fanları söktüm ve uzun süredir aklıma ortadaki fanı yukarıya takma fikri var. Ortadan hava girmediği için hiç tozlanmıyor. Sizce ne yapayım üste takmak mantıklı mı?
  2. Z

Msi Mag Forge 101m

Bu kasayı kullanan veya gören olduysa bana fikirlerini belirtirlerse çok iyi olur
  3. Z

Asus ekran karti ile msi anakart kullanıp msi kasa ile senkronize etmek

Asus rog ekran kartı ile msi b450 a pro max anakart alıyorum ve kasa olarak da msi mag forge 101m alacağım. Ledleri ekran kartı ile senkronize etmemde sorun olur mu?
  4. Z

500w fsp hydro 80+ bu sisteme yeter mi

Sistem üzerinde bir kaç oynama yaptım kasada indirim bittiği için alamadım bende msi mag 101m kasayı tercih ettim ve psu içinde yok Sisten özellikleri Ryzen 5 2600x Rog 1660 super 2 x Gammix d10 ddr4 8gb Msi b450 a pro max Kingston a400 240gb sata3 ssd Ve kendimde olan 500gb barracuda hdd yi...
  5. Z

Thermaltake J24 Vs Corsair Spec Delta Rgb

Ikiside görsellik olarak hoşuma gitti. Thermaltake kasanın artısı içinde 600w psu olması ve 80+. Corsair 30 lira daha pahalı ve Thermaltake indirimde. Rgbler Thermaltake kasasında daha iyi duruyor ve kasa ön bölümünde ayar tuşu var. Her ikisindede kontrolcü var. Aranızda kullananlar varsa...
Geri