Arama sonuçları: *

1. ByCash

24 pin rgb kablo kullanmak sağlıklımı ?

Rgb kablo olarak anlama sorun çıkartırmı?
  2. ByCash

H500p white kasama arka fan RGB alacağım önerebilir misiniz??

1 adet rgb siyah fan önerebilir misiniz? ? Kasam beyaz renk
  3. ByCash

H500p kasa rgb montaj ediyorum yardımcı olurmusnuz

Msi 360r sıvı soğutma ile h500p kasa montaj yapacağım b550 tomahawk anakartım yalnız fan çalışıyor ikisininde ama rgb ışık ikisininde yanmıyor snowborad mı ne o tek giriş var diğer rgb fan girişlerini çözemedim yardımcı olurmusunuz ?
  4. ByCash

Kasam için RGB fan önerir misiniz? ?

H500p model kasa aldım arka fan rgb değil rgb alacağım 1 adet bütçe 150 200 önerir misiniz? msi360r sıvı soğutma aldım uyumlu olurmu birde
  5. ByCash

Yeni kasa alacağım önerebilir misiniz? ?

Arkadaşlar sizden bilgi alarak sistemime eksik ürünleri aldım eksik olarak yeni kasa lazım bileşenler sığmıyor amd9 3900x işlemci b550 tomahawk anakart corsair 3 fanlı sıvı soğutma 3080 stok olunca alacağım bütçem 1500 civarı kasa önetirimisiniz rgb önem veriyorum bilginiz olsun .
  6. ByCash

Kasama Sıvı Soğutma Olurmu

3080 Alacağım İÇİN SIVI SOĞUTMADA almam lazım kasamın modeli bu sıvı soğutma takılırmı ? İşlemci amd9 3900x
  7. ByCash

kasama rgb led arıyorum yardım

KASAMIN ARKA TARAFINDAKİ 1 ADET FANI ÇIKARTIP RGB FAN TAKMAK İSTİYORUM 1 ADET RGB FAN ÖNEREBİLİRMSNZ YGUN 150 CİVRAI BÜTÇEM kasamın modeli bu...
  8. ByCash

asus kupon nerde kullancam

850 w asus psu aldım kupon geldi yanında nerde kullanırız ve ne ürünlerde geçer ?
  9. ByCash

Bilgisyar Kasmın RGB Işıkları Yanmıyor Yardım Edermisiniz ?

Thermaltake Vi̇ew 23 Tempered Glass ARGB 3x120mm Fanlı Mi̇dTower Bilgisayar Kasası CA-1M8- kasa modelim bu kasayı kurdum 2 ay kullandım sonra ssd alayım dedim kablo power a taktım anakarta bağladım rgb ışıklar söndü fan çalışıyor ama bir daha rgb ışıklar yanmadı nedeni nedir ?
Geri