Arama sonuçları: *

1. cengizovic

Boş kasa ile ARGB fanlar nasıl çalıştırılır?

Arkadaşlar TD500 kasa ile highpower GD600 psu ile kasanın fanlarının ışıklarını nasıl çalıştırabilirim? Kısa devre ya da sıkıntı olmaz dimi? Son parça gelene kadar ARGB fanları görmek istiyorum.
  2. cengizovic

TD500 kasa 4 fanlı mı yoksa 3+1 fanlı şekilde mi almalıyım?

Şuan td500 kasanın 4 fanlısı 925 TL, 3 fanlısı 861 TL, Sickleflow 120mm ARGB fan 99 TL Direkt 4 fanlısını mı alayım yoksa; 3 fanlı halini alıp Sickleflow 120 ARGB fanla beraber 3+1 şeklinde mi almalıyım. Yani sickleflowun CFM değerleri yüksek diye seçiyorum. Böyle alırsam 961 TL oluyor...
  3. cengizovic

Çözüldü✓ TD500 Sıcaklık değerlerini okumama yardım eder misiniz?

Youtube'de böyle sıcaklık değerleri buldum ekran kartına ait. Kafam karıştı ingilizcem olduğu halde, resme bakarsanız anlarsınız. Oradaki değerlerin açıklanmasına yardımcı olur musunuz? C meshify, stock mesh, 2X AF-14 bunlar nedir? İlk başta mesh olmadan GPU sıcaklıkları sonradan niye artıyor...
  4. cengizovic

Çözüldü✓ Zalman ZM600-LXII 600W vs High Power Performence 600W GOLD

Arkadaşlar zalman incehesapta 400 TL den biraz düşer. High power 600w gold 650 TL Sizce hangisini almalıyım? Aklımda High power gold serfikalı vardı ama indirimi görünce kararsız kaldım.
  5. cengizovic

Çözüldü✓ MPG B550 GAMING PLUS ve Performance GD 600 uyumu

Elimde MSI B550 Gaming Plus anakartı var. Bazı PSU'ların anakart pinlere uyumlu olmadığını okudum. Bu anakart CPU için 4+4 pin desteklediğini okudum. PSU için ne olur ne olmaz bilmiyorum. Kafam karıştı. Alacağım PSU şu...
  6. cengizovic

Cooler Master TD500 indirime girer mi?

Anakartım MSI B550 Gaming Plus, kasa olarak TD500 almak istiyorum 4 fanlısını. İtopya'da 800 TL iken alamadım. Tekrar indirime girer mi? Ne zamanı beklemeliyim. 700-800 TL düşerse direkt alacağım. Yaklaşım 2-3 Haftam var. Başka kasalara yöneleceğim yoksa.
  7. cengizovic

Çözüldü✓ CORSAIR iCUE 220T vs Cooler Master TD500

Aynı fiyattan baz alırsak hangi kasa iyi hava akışına sahiptir? Artıları, eksileri nelerdir birbirine göre söyler misiniz? Fan hızı konusunda vs.. Argb ve rgb detayına takılmadan hava akışı olarak özellikle ekran kartı soğumasına etkili olan hangisidir? Linkleri bırakıyorum; Td500...
  8. cengizovic

Full mesh hava akışı efso olan kasa önerisi

Arkadaşlar mesh yapılı, fanların ve kasanın hava akışı iyi olan kasa önerisi istiyorum. Soğutması güzel olsun. Ekran kartım Asus dual 5600XT. Kasanın fan hızlarını ayarlayıp, hava akışını max seviyeye çıkartmak istiyorum. Biraz inceledim Dark Guardian Pro ve MSI Mag Forge arasında kaldım...
  9. cengizovic

Asus TUF GT301 alınır mı? Fiyatını hak ediyor mu?

Arkadaşlar GT301 785 TL ye alınır mı? Normalde kasa için bütçem 400 TL. Gametech galaxy kasayı düşünüyordum. Ama bu asus kasa gerçekten çok şık. Bütçem öyle fazla bir şey değil. Sizce aradaki 400 TL fark ödeyerek GT301 alınmalı mı?
Top Bottom