Arama sonuçları: *

1. M

Yardım Hem 6 pin hem de 4 pin çıkışlı RGB fan kontrolcüsü var mı?

Dark Guardian kasam var. İçinde kendisiyle gelen 4 pinli rgb fan kontrolcüsü var. Fakat almak istediğim fanların 6 pin girişi var. Aşağıda ekteki fotoğrafta "Dark 2x12cm Ultra Bright 18X RGB LED Fan, 1xRGB LED Şerit Uzaktan Kumandalı RGB LED Kit (DKCKRGB01)" fanlarının içinden çıkan kontrolcüde...
  2. M

Dark Guardian Kasa Kullananlar bakabilir mi?

Kasanın ön mesh paneli nasıl çıkıyor acaba bilen var mı? Çıktığını biliyorum ama çıkartamadım..
  3. M

Yardım Dark Guardian Kasa kullanan ya da bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Kasanın arkasındaki RGB Fan Kontrolcüsündeki kabloları takıp yeniden düzenlemem gerekiyor. Ama Fanlara bağlı olan aşağıda gözüken 4 kabloyu çıkaramadım. Fazla zorlamakta istemiyorum belki çıkmıyordur diye. Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Birde kasanın ön tarafını nasıl çıkarabilirim bilen var mı?
  4. M

Yardım Aerocool 600W 80+ Bronze KCAS PLUS psu B450M S2H'a uyumlu mu?

Aerocool 600W 80+ Bronze KCAS PLUS psu B450M S2H anakarta uyumlu mu? pin girişinden vs pek anlamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim :)
  5. M

Kasa hakkında yardımcı olabilir misiniz?

https://www.teknobiyotik.com/dark-guardian-600w-80-bronze-4x12cm-rgb-led-fanli-full-cam-yan-ve-mesh-on-panel-usb-3-0-bilgisayar-kasasi-dkchguardian600kc.html#!prettyPhoto Sistemim; B450M S2H Anakart 1660super ...... Acaba kasa çok mu büyük. Gereksiz mi sizce bu, başka kasalara bakayım mı? PSU...
  6. M

Max. 500 TL Kasa Önerebilir misiniz?

Mesh ve 4 RGB FAN olursa sevinirim :)
  7. M

400TL altı PSU önerir misiniz?

400 tl altı alabilceğim en iyi PSU hangisi acaba? 400 TL'den daha az olursa güzel olabilir. Bütçe sıkıntı :)
  8. M

800Tl'ye kadar PSU Dahil kasa önerilerinizi alabilir miyim?

800 TL'den (SINIR) düşük olabilirse daha iyi olabilir 4 FAN + RGB olursa iyi olur! Birde bu ürün nasıl sizce?? https://www.itopya.com/power-boost-vk-p1900b-500w-rgb-tempered-glass-mesh-panel-usb-30-mid-tower-kasa/
Top Bottom