Arama sonuçları: *

1. RTX3070

Lian Li Dynamic O11 Evo tanıtıldı!

İnceleme videosu: Bence çok güzel olmuş, bu kasayı zaten çok seviyordum bu yeniliklerle benim gözümde çok daha iyi bir kasa oldu. Giriş portlarının yerinin değişebilmesi, radyatörler için daha geniş alan sağlayan aparat, basit adımlarla kasayı ters kullanabilme vs. çok sevdim. Sizce nasıl olmuş?
  2. RTX3070

Kasam 280mm fan/radyatör destekliyor mu?

Her yerde en fazla 360mm desteklediği yazıyor ama o zaman bunlar ne için oluyor? https://hizliresim.com/t3cUep Yan tarafı çekmedim ama bu deliklerden 8 tane var yani yanda 2 tane daha var. Hatta onların orada havalandırma boşluğu bile var.
  3. RTX3070

Everest 1650W PSU neden bu kadar beğenilmiş?

https://m.n11.com/urun/everest-eps-1650-1650-w-guc-kaynagi-427107?magaza=teknopcsarf Fiyatı aldığım 850W PSU'dan ucuz :D. Markayı da (olmayan) kalitesini de biliyoruz ama neden yorumları bu kadar olumlu? N11'de bot olacağını da sanmam.
  4. RTX3070

Kasa toz filtresi önerisi

Kasada iki tane toz filtresi var ama PSU fanının orada ve arka fanlarda yok o yüzden bana mıknatıslı 36 ve 12 cm'lik toz filtreleri lazım yardım eden herkese teşekkürler.
  5. RTX3070

Öneri EVGA Supernova 650 Ga vs Corsair CV650

Corsair hakkında internette çok fazla bilgi yok. Corsair sayfasına sadece nasıl durduğunu koymuş resmen. Bu ikisi arasından hangisi alınmalı? Ben EVGA tarafındayım, bir de size sorayım.
  6. RTX3070

AC power filter sistemin yükünü hafifletir mi?

Linus Tech Tips böyle bir şey söylemişti sanırım. PSU'm güçlü bir PSU, merakımdan soruyorum, bunu alırsam yük hafifler mi? Enerji tasarrufu bakımından bir artısı olur mu? 1601734430 @Rambo_87
  7. RTX3070

Çözüldü✓ PSU hangi özelliklere sahipse patlamaz?

Adında "game" bulunmaması dışında başka aradığımız özellik var mı?
  8. RTX3070

4pin D connector nedir?

RGB led almıştım 9 ay önce kendime kulaklık standı yapacaktım bir türlü fırsat bulamadım kasaya takayım dedim. Kontrolcüsü 4pin D connector kullanıyormuş bu nasıl bir şey nereye takacağım?
  9. RTX3070

PSU'daki 12V kanalı kaç amper vermeli

İnternette araştırdım ama herkesin dediği "önemli olan 12V kanalı" ama hiçbir sitede o değerin kaç üstü iyi olduğu söylenmemiş. Ben de buraya soruyum dedim. Mesela benim PSU 850W, 12V'dan 828W veriyor diyor ve +12V1 ve +12V2 kanalları var her biri 50A bu değerler iyi midir?
  10. RTX3070

700W PSU Önerisi

Ücreti 600 TL'yi geçmese iyi olur. Enerji verimliliği yüksek bir PSU olmasını tercih ederim. Mümkünse Gamepower olmasın. Ayrıca 80+ - Bronze - Silver - Gold bunların arasındaki verimlilik farkı çok mudur?
  11. RTX3070

1000 TL Kasa Önerisi

İyi bir hava akışının olması ve RGB fanlarının olması önemli. R9 3900X - 3070 ile kullanacağım. Dahili iyi bir PSU'su da olursa fiyat limiti 1500 TL olur.
  12. RTX3070

PSU'larda Bronze - Silver- Gold - Platinium farkı

Bunların ne gibi farkları vardır, bir 700 - 750W PSU'da hangisini tercih etmeliyim?
Geri