Arama sonuçları: *

1. Gocer

500 w psu Ryzen 2 2200G + RX 570 sisteme yeterli olurmu?

Sistem parcalarim a320m pro ryzen3 2200g rx570 kasamda rampage new style( 2 fanlı) kasama ekstra 4 adet rgb fan aldım sizce 500 w psu yeterlı olurmu psu xigmatek x calibre serisi 500w 80plus...
  2. Gocer

Yeni fan aldım nereye takmam doğru olur

dün 2 tane kasa fanı aldım kasamın önünde 3 tane fan yuvası var 1 i dolu üsündede 2 fan yeri var sizce fanları nereye taksam doğru hava akısını sağlamış olurum birde fanlar nereye doğru üflemeleri linklerini bıraktım kasa...
  3. Gocer

Bu sistem valorantta kac pfs vermesi gerekir

Sistemim amd ryzen 3 2200g Msı rx 570 armor 4gb 8 gb ram 480 gb ssd Bu sistem valorantta oyunun kendi pfs göstergesi ile 100-120 fps veriyor En dusuk 85 En yuksek 130 pfs yi gördü Sizce bu sistem icin normal mi ?? Not: oyunun orta ayarlarda 1920x1080 cözünürlugindeki pfs degerleridir
  4. Gocer

Bu markanın bu model psu su iyi midir? ??

arkadaşlar bu psu yu 1 senedir kallunıyorum bana sorun çıkartmadı fakat youtubde bu psu nun çok ses çıkardiği hakkında videolar gördüm bu markanın psu ları kalitelimidir linkini bırakıyorum https://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-x-calibre-serisi-500w-80plus-guc-kaynagi.html
  5. Gocer

Bilgisayar kasası sogutma

Bilgisayar kasamın önünde 3 adet fan yuvası var sadece 1 inde fan takılı Egzoz fan var kasada en arkada 1 tane Bide kasanin ust kisminda 2 tane fan takilma yeri var Yeni rgb fan aldim 2 tane sizce kasamin önünemi takmalıyım yoksa kasamin üstünemi takıyım ?
  6. Gocer

Bilgisayar kasamın camı kırıldı

geçen gün bilgisayarım içini temizlemek için bilgisayar camını açtım daha sonrasında cam elimden kaydı temperli cam tuzla buz oldu kasa modelim rampage new style müşteri hizmetlerini aradım kasama uygun cam elinizde varmıdır diye bana ellerinde olmadıgını daha sonra gelecegini söylediler kasa...
Top Bottom