Arama sonuçları: *

1. ImPencıl

Rush Stamina 650W 80+ Ses sorunu

Psu fazla gürültülü çalışıyor. Ayrıca oynanılan oyuna göre kullanılan W arttıkça ses artıyor ve titreme başlıyor. Kullanan varsa sorun psu'ya özel mi? Yoksa bana mı denk geldi. Şimdiden teşekkürler.
  2. ImPencıl

RX460'a 300W PSU Takılırsa Ne Olur ?

Bir arkadaşım RX460 ekran kartı, 12GB DDR3 Ram, İ5-3470 model işlemci kullanıyor. Yaklaşık 1 aya kadar yeni PSU alacak. Fakat 1 ay idare edip etmemesi konusunda endişeli. Sorun çıkarar mı ve çıkarırsa ne gibi sonuçlar doğurur ? Bilgilendirirseniz sevinirim.
  3. ImPencıl

Sharkoon SHP650W 80+

Arkadaşlar yakın zamanda bir sistem toplamayı düşünüyorum. İçerisinde Ryzen 3 3100, 16 GB Ram, RX 580 ekran kartı, 480GB SSD + 1TB HDD almayı planlıyorum. Bunları karşılayabilecek bir psu arıyorum. Açıkcası uygun fiyatlı fakat beni az düşündürecek bir ürün istiyorum. Bir model buldum. Birçok...
  4. ImPencıl

Rampage Winner Kasa Hakkında

Arkadaşlar merhabalar. Yarın kenime ortalama bütçeli bir sistem toplamayı planlıyorum. Kasa olarak düşük fiyatlı kasalar içinde rampagenin bir kasasını gördüm. Içinde psu dahil olarak almıyorum. Psu ayrıca kaliteli alıcan. Fakat bu kasa idealmidir? Bilgilendirirseniz sevinirim...
  5. ImPencıl

Ryzen 3 3100 + RX 570 Sisteme 500W PSU Yeterli mi?

Arkadaşlar merhabalar. Şuan elimde bulunan birkaç parça var ve eksikleri de tamamlayarak bir bilgisayar toplamak istiyorum. Elimde bulunan parçalar RX570 4GB ve 500W Aerocool marka bir psu. Ekstradan a320 anakart, 8GB ram, ryzen 3 3100 işlemci ve bir bilgisayar kasası satın almayı planlıyorum...
  6. ImPencıl

4 Fanlı RGP Kasa Önerisi

Arkadaşlar merhabalar. Hazır toplanmış bir sistem almayı planlıyorum. Ekstra koymam gereken veya çıkarmam gereken şeyleri hallettim. Şuan aklıma takılan tek sorun kasa oldu. Sitenin önerdiği kasaya baktığımda önünde veya yanlarında herhangi bir hava alabileceği boşluk göremedim. Bütçenin düşük...
Geri