Arama sonuçları: *

1. Acelorion Pax

Beyler ikinci el satış yapacağım anlaştık ama merka ettiğim bir şey var

Şimdi ptt üzerinden gçndereceğim kargoyu kargo göbderim fişinin resmini atınca ibanıma para atacak ama atmassa kargoyu iptal edip geri alabilir miyim
  2. Acelorion Pax

Bu adamlar çekilişle mi çıkıyor bana?

Yeni pc dizerken xpg pylon almıştım ama 12v kablosuna uyumsuz çıkınca satışa koydum sıfır ürün zaten yahu arkadaş bugün 4 5 kişi çekilişten fırlar gibi abuk subuk sorup duruyorlar fiyatı illa fahiş koyup mu indürmek lazım şişirip tuzlamak mı lazım hangi dilden anlar 2.el alıcısı bir ben mi...
  3. Acelorion Pax

Acil ekran kartı dönüştürücü hakkında yardım

Şuan arkadaşla pc topluyorduk 4080 ekran kartının güş dönüştürücüsü 3 tane güç kablosu istiyor ve bildiğime göre 3 ayrı pcle kablosu bqğlqmamız lazım bende bunun üzerine xpg pylon almıştım 4 pcle kablosu var yazdığı için qncak şqunda takerken farkettik ki 2 ayrı kablo 2 si aynı kablodan şeklinde...
  4. Acelorion Pax

Hazır sistem yardımı

Arkadaşlar incehesap tan modartın elite sistemini özelleştirip işlemcisini ryzen 5 3600x yaptım anakartını msi b450m m2 anakartını seçtim bellekler aynı team t force 2x 8gb msi rtx 2070super gaming x ekran kartlı olarak seçtim ssd yi adata swordfish seçtim değişebilir bu hdd yide wd blue 1tb...
Top Bottom