Arama sonuçları: *

1. Dx Muum

Yardım FAN TAKINCA VOLTAJ SORUNU OLUR MU

Arkadaslar bugun dark freezer x125 cpu fan aldim psu 650w bu degeri gecer mi kasamdaki ozellikler : Powercolor Hellhound rx6600 i5 11400 (F degil) Biostar h510mh/e Gskill ripjaws 2x8 16gb ram cruciaL m2 SSD
  2. Dx Muum

Bu priz güç kaynağına zarar verir mi

arkadaşlar bugün nalburcudan bir akım koruma prizi aldım ve prize traktığımda elimde patladı şalterler indi elektrikler gitti ölümden döndüm diyebilirim elime patladı resmen nalburcuya geri götürdüm adam kendi dükkanında takdı oranında elektriği gitti sonra aynı prizin yenisini verdi onu denedi...
  3. Dx Muum

SERTİFİKALI GÜÇ KAYNAĞINA ELEKTRİK ARZASI OLURSA NE OLUR

GÜÇ KAYNAĞIM 650W+80 bronz sertifikalı ama bu sertfika ne işe yarıyor merak ettim
  4. Dx Muum

BU FANI KASAMA NASIL TAKICAM

Fanın marka modelini bilmediğim için başlığa yazamadım eski kasamdan kalan bir fan yeni bilgisayar aldım boşta duracağına yeni kasama takayım ama nasıl takacağımı bilmiyorum fan bu https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/12-cm-kasa-fani-siyah-sessiz-sifir-12cm-fan-P148560677 kasam bu...
  5. Dx Muum

Güç kaynağı ne zaman açılıp ne zaman kapatılmalı

bilgisayarı kapattığımda elektrik falan gidip geri gelince bilgisayara bir şey olur diye endişeleniyorum ama güç kaynağını kapatmak doğru mu onuda bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Geri