Arama sonuçları: *

1. bartu_5

Yardım Kasamdaki Psudan sesler geldi ve fanı çalısmayı kesti

Yaklasik 5-10 dakika önce bilgisayarimi actim, steam ve spotify girişlerimi yaptım o sirada onlar acilirken su almaya gittim ve kasadan cat cut diye sesler geldi ve bi anda pat etti en son. Anlamaya calisiyordum masadan kablolar dustu falan sandim fakat bi baktim ki psu fanı durmuş, bilgisayar...
  2. bartu_5

Öneri Psu önerisi yapar mısınız

bütçe 4 bin TL'ye kadar. Örnek PSU ekteki linkteki psu alınır mı? Öneri yapar mısınız
  3. bartu_5

Yardım ACİL!! Kasa fan bağlantısı

merhabalar ben yeni ekstra fan aldım Kasım’ın içine ve bu fanlari kasanın içindeki stok eski fanlarla birlikte aynı hub’a bağlamak istiyorum fakat kasanın stok fanlari nereye bağlıdır bilmiyorum Yardımcı olabilir misiniz ek olarak kasanın önünde şerit led var ben bunu da yeni aldığım fanın...
  4. bartu_5

Sistem için kaç watt psu gerekli olur

ryzen 5 7500f kullanıyorum ekran kartım şuanlık gtx1650super anlık psu'm 400W. henüz yükseltmedim yükseltirsem 9060xt, 7800xt 6800xt gibi kartlar olabilir kaç watt psu almalıyım sizce
  5. bartu_5

Öneri Sistemime uyumlu güvenilir Psu ve kasa önerisi

Sistemim; Ryzen 5 7500F Asus Prime B650M-R micro-atx 32Gb Patriot viper 2x16 gtx1650super(değişecek) anakartımda beyaz detaylar olduğu için kasayı da beyaza çevirmek istedim. şu anki kasam Dark X-force bu arada kasa yerde sağ kısmı masaya dayalı şekilde olacak. Kasa için (çok pahalı olmayacak...
  6. bartu_5

Çözüldü✓ Beyaz kasa + Psu önerisi

En az 650W güvenilir 80+ sertifikalı psu ve Beyaz şık duran bir kasa önerir misiniz? (Kasa ayak dibinde yerde duruyor ve sağ tarafı masaya dayalı)
Geri