Arama sonuçları: *

1. F

Yardım s2h anakarta fan bağlama

@crazyreign hocam sabahtan beri 3. konum sen anlarsın bu işlerden sys fan yerine sistemimdeki 4 fanın 4lü girişlerini birbirine takıp sonra anakartımdaki 4erkek pinli yere 3 dişi pinli kabloyu taktıkm önceden psu dan gelene takılıydılar ve hızlı renkli dönüyorlardı şimdi dönmediği de oluyor...
  2. F

Yardım Dark guardian mini fan rengi nasıl ayarlanır?

ben kasayı kurarken bir türlü çalışmamıştı sonra fanları bağladığım kabloyu çıkardım sysfan girişinden o zaman açıldı ama böylede renkleri hoşuma hiç gitmiyor ne yapabilirm? kasada kontrolcü yok mini versionu 1614707317 S2H anakart modelim
  3. F

Yardım dark guardian mini kasa fan rengi ayarlamak için

ben kasayı kurarken bir türlü çalışmamıştı sonra fanları bağladığım kabloyu çıkardım sysfan girişinden o zaman açıldı ama böylede renkleri hoşuma hiç gitmiyor ne yapabilirm? kasada kontrolcü yok mini versionu
  4. F

Dark guardian karisikligi

Ben dark guardian aldim sanarken mini sini almisim beyler s2h sapphire nitro plus rx5700xt icine olur mu?
  5. F

Hangisi daha mantikli?

Corsair spec delta 650w psu modelini almak Dark guardian ve sharkoon v2 650w psu almak Iki secimde yaklasik 900 tl Tasarim acisindan spec delta daha hos ama dark guardianin ona karsi baska bir artisi var midir hangisi alinmali?
Top Bottom