Arama sonuçları: *

1. Afacan Dennis

Üst panele 360 mm sıvı soğutma takabileceğim kasa önerisi

selamlar elimde corsair 360mm naitulus rs modeli bir sıvı soğutma var beyaz renk bu modele uygun fp oranı güzel bir kasa bakıyoruım önerilerinizi bekliyorum psu lu veya psu suz fiyatı uygun olursa sevinirim 2. sistem olarak toplayacağım
  2. Afacan Dennis

Rog thor platinum 2 v2 1200w beyaz kablo seti önerisi

Dostlar sistem 800w lara kadar çıkıyor yük altında görselleri ekliyorum yardımcı olursanız sevinirim
  3. Afacan Dennis

Asus ROG THOR 1200w platinum V2 aldım yardım

Dostlar bu psuyu aldım. uygun 2 adet Beyaz renk cpu ve 1 adet 5080 e girecek şekilde kablo lazım. Bu psu nun kalitesine yakışır bi set lazım . anakart beslemelerim lian li streamer plus dan dolayı görünmüyor zaten önerilerinizi bekliyorum
  4. Afacan Dennis

Asus rog thor 1200w platinum 2 alınır mı eski mi kalır ?

Selam arkadaşlar 2. elden bir psu buldum 9 yıl garantisi var 1 yıl kullanılmış ne kadar ömrü gitmiştir bilmiyorum kutu fatura içerik tam. Satıcı 8500 diyor ama anlaşabilirsek 8000 e zorlamayı düşünüyorum 2. el pc piyasası durgun gibi. Sistem beyaz birde benim beyaz buna uyumlu psu kablosuna...
  5. Afacan Dennis

Asus rog thor 1200w platinum 2. el alınır mı

7 bin tl ye buldum arkadaşlar garanti yok kutu içeriği tam riske girilip alınır mı ? birde bu 5.0 sanırım 5.1 le farkı nedir acaba. 5080 alacağım için lazım olacak
Geri