Arama sonuçları: *

1. U

Sıvı Soğutma Montajına Yardım

Arkadaşlar merhaba dark guardian pro kasa topluyorum. sıvı soğutma olarakta Ml240L v2 aldım bütün bağlantıları yaptım fakat molex bağlantısında bir ucu bağlayıp diğer ucu anakarta bağlanan bir kablo psum da yok modulerde değil. Yardımcı olur musunuz? Fotoğraflarını atıyorum.
  2. U

Sıvı soğutucu fanlarını buraya taksam daha mı iyi?

Dark guardian pronun kendi rgp adaptörüne taksam ne olur? Bana bi yol gösterebilir misiniz? Sıvı soğutucu ML240L v2
  3. U

Soğutma pompasının kablosunu nereye takabilirim?

Arkadaşlar pompadan gelen üç pinli dişi kabloyu nereye takabilirim? Fotoğrafını atıyorum
  4. U

ML240L v2 Montaja yardım

Arkadaşlar psu yolda geliyor o gelene kadar sıvı soğutucunun bağlantısını yapmak istiyorum ama çok karışık geldi yardımcı olur musunuz?
  5. U

Kablolamada yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar psu şuan kargoda daha gelmedi fakat kasanın kendi kabloları fanları vs. psu gelene kadar düzenliyeyim dedim. Ml240l v2 sıvı soğutma ve dark guardian pro kasa için yardım edecek arkadaş var mı?
  6. U

Sessiz Fanlı Kasa...

Merhabalar home stüdyom için amd 3600x ve gtx 1650 gaming x içerikli bir pc topluyorum. anakartımı herşeyimi seçtim. Fakat iki gündür kasa arayışındayım içeriklerimle maksimum fiyat aralığına yaklaştım max 1000 tl rgp li fanlı şık bir kasa arıyorum fakat ses benim için büyük bir sorun. Bir tek...
Top Bottom