Arama sonuçları: *

1. Bthnsvc

Yardım Kasamı taşıdıktan sonra güç gitmemeye başladı sebebi ne olabilir ?

Arkadaşlar kendi evimden annemin evine taşındım bir süreliğine kasayı pikap gibi bi arabanın arkasında taşıyarak getirdim ama straforlu kutunun içindeydi sadece biraz sekerek geldi etrafa çarpmadı hiç şu anda güç hiç almıyor ya güç kaynağında ya güç kablosunda sıkıntı olduğunu düşünüyorum fikir...
  2. Bthnsvc

Kasa montajı için yardım eder misiniz?

Arkadaşlar PSU 2. el almıştım vidaları göndermemiş gönderen arkadaş 4 tane akıllı vida eksik. Anakartı montajladım rami ekran kartını taktım kule tipi işlemci soğutucusu var işlemcide sabah elimde olacak. Onun dışında ssd var. bunların montajını kendim yapamayacağımı düşünüyorum bilgisayarcıya...
  3. Bthnsvc

Toplama PC Montajı hakkında bilgilendirir misiniz?

Arkadaşlar sistemim imzamda var, Anakart, ramleri, ekran kartını taktım. İşlemcim ve ssd'm yolda sadece o ikisi ve PSU kaldı. Sizce bu videoyu izleyerek onlarıda montajlayabilir miyim kendim? Hiç deneyemim olmadı daha önce. Son olarak r5 5600'e Snowman T6 Ultra takılır mı?
  4. Bthnsvc

4 PSU arasında kaldım sizce hangisi alınır?

Arkadaşlar 3'ü 2. el 1. baya eski ama ürün kaliteli https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-high-power-750w-80plus-guc-kaynagi-power-supply-994443265/detay/ 2.1 Yıllık...
  5. Bthnsvc

Bu PSU'lar arasında en iyileri hangileri?

PSU Almayı düşünüyorum hangisi daha iyi bunlardan sizce? High Power Performance Gold GD -- Sharkoon WPM Gold ZERO -- Fsp Hydro K HD500 500 W FSP HV PRO FSP550 -- Corsair CV550 -- High Power Element BR En Çok bu övülmüş XPG Pylon 650B Piyasada övülen iyi psu denilenler bunlardı 500 - 800 TL...
  6. Bthnsvc

Çözüldü✓ 600-650W PSU önerisi istiyorum

Aklımda 600w highpower 80+ gold var sizin önerebileceğiniz daha iyi bir psu var mı?
  7. Bthnsvc

MSI 100R vs Cygnus v2

1.si https://www.sinerji.gen.tr/ranker-c...argb-usb-30-atx-mid-tower-gaming-kasa-p-36607 4x ARGB fanı olmasıyla dikkatimi çekti malzeme kalitesi nasıl bilmiyorum. 2.si https://www.itopya.com/msi-mag-forge-100r-tempered-glass-RGB-usb-32-mid-tower-kasa/ Malzeme kalitesi çok iyi ama 2X ARGB 1x...
  8. Bthnsvc

Öneri MSI MAG FORGE 100R vs. Aerocool NightHawk vss. Ranker Cynus V2

Anakartım Atx Aerocool NightHawk avantajı e-atxe kadar desteklemesi 2x 20cm önde 1x egzoz fanı 12cm hepsi ARGB olması https://www.teknobiyotik.com/aerocool-nighthawk-duo-cam-yan-panel-2x20cm-on-1x12cm-arka-argb-adreslenebilir-duo-RGB-fanli-3-0-pencereli-oyuncu-kasasi.html?ref=akakce&v=1.74.6...
  9. Bthnsvc

Öneri 350-650 TL Arası PSU'suz Kasa Önerileri

Sıkıntılı olarak gördüklerinizi çıkarabilirim uyarmanız yeterli. https://www.incehesap.com/xpg-invader-bkcww-atx-mid-tower-gaming-kasa-fiyati-45346/?ref=akakce&v=1.92.6...
  10. Bthnsvc

Dark Diamond vs Dark Guardian vs 100R

100R'a fan eklemeden kullanmak mantıklı mı? Ryzen 5 3600 + snowman t6 ultra ile oc yapmayı düşünüyorum MSI Mag Forge alıp hiç fan almadan o hava akışını sağlayabilir miyim? Hava akışı dediğim hangisi daha soğuk çalışır Dark mı MSI mı? Malzeme kalitesinin iyi olması soğutma veya başka bir şeyi...
  11. Bthnsvc

MSI B550 A Pro için Beyaz Kasa Önerisi

Snowman T6 Ultra var şu an Ramde Corsair Vengeance RGB Pro düşünüyorum sizce göz zevkine uyar mı? 1606583659 @Abdullah Hacıgül var mı önerin reyis 100R almayı düşünüyordum ama T6 Ultra(Beyaz RGB) ile güzel durur mu bilemedim
  12. Bthnsvc

Mag Forge 100R +650w Psu mu(En az1000 TL)? Spec Delta 650w mu(900 TL)?

Spec deltanın önü mesh mi kaç fanla geliyor fanları RGB mi ? Bunları bilmiyorum çoğunlukla öneriliyor PSU'su hangi marka bilmiyorum. 650w PSU + kasa öneriniz varsa alınır bunlar dışındada olabilir
  13. Bthnsvc

Öneri Kasa seçim anketi yapıyoruz seçiminizin diğer kasalara göre + sını lütfen belirtin

Hepsinin fiyatları birbirine yakın peki hangisinin malzeme kalitesi ve hava akışı daha iyi Dark Guardian normal değil büyük olan kasa Mini değil !
  14. Bthnsvc

F/P 650W PSU önerisi

👼Melek işi bir PSU istiyorum arkadaşlar 👼 rtx 2070 super ya da 5700xt düşünüyorum 650w yeter herhalde FSP HV Pro gibi ucuz ama etkili bir psu arıyorum
  15. Bthnsvc

650-700w PSU önerisi

PSU önerisi bekliyorum arkadaşlar kasam MSI MAG FORGE 100R Ekran kartı 2070s ya da 5700xt düşünüyorum
  16. Bthnsvc

500-600 TL Kasa önerisi

500-600 arası kasa önerisi bekliyorum MSI MAG FORGE 100R aklımdaki kasa 1606072038 Beyaz kasa olabilir görünüş seviyorum
  17. Bthnsvc

Dark Guardian ve MSI Mag Forge 100R

Hangisinin hava akışı daha iyi, görünüş, kablolama, modifiye açısından hangisi sizce daha iyi. fiyatları birbirine yakın Dark guardian 430 - Mag Forge 470 TL
  18. Bthnsvc

Çözüldü✓ Sharkoon'un iyi olan modelleri hangileri?

Sharkoona kötü demem üzerine uyarı puanı alınca konuyu açmak istedim. Hemde genel yargıyı (kendim dahil) yıkalım istedim Sharkoon psu kullanan var mı? Hangi modelleri iyidir?
Geri