Arkadaşlar selamlar. Bu kasayı yabancı sistemlerde çok görüyordum ve beğeniyordum. İncehesapta gördüm fakat fansız bir şekilde satıyorlar. Kasa alınır mı? Alınırsa bu kasaya hangi fan alınır?
Linki bıraktım...
Arkadaşlar merhaba. Şuanda Ranker Cygnus V2 kullanıyorum fakat kasa gerek tozlanma gerekse kablolama tarafında zayıf. Bütçem 1000 lira. 1000 liraya PSU OLMAYAN, toz filtresi olan ve kablolama konusunda iyi bir kasa önerir misiniz?
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarım daha 1 aylık olmasına rağmen fanlarda tozlanmalar gördüm. Bunun için en fazla 1000TL'lik iyi bir toz filtresine sahip bir kasa önerir misiniz?
Arkadaşlar günaydın iyi günler dilerim. Size sabah sabah bir konu ile geldim. Sinerji'den alacağım bir sistem var fakat kasa konusunda kararsız kaldım. En ucuz kasa da Ranker Cygnus v2. Bu kasa nasıldır? Önerir misiniz? Size diğer alternatifleri şöyle bırakıyorum : Yardımcı olursanız sevinirim...
Arakdaşlar cidden bu sistem hakkında son konum .d az sonra vatana gidip bir göz atacağım bilgisayara o yüzden sormak istedim https://www.vatanbilgisayar.com/amd-5600x-msi-rtx3060ti-gaming-x-trio-mag-b550-tomahawk-corsair-480gb-nvme-16gb.html
bu sisteme kaç w'lık bir psu almam lazım burada 650...