Arama sonuçları: *

1. ekremabi

Öneri Lian Li O11 Dynamic Alınır Mı? Hangi Fan Alınır?

Arkadaşlar selamlar. Bu kasayı yabancı sistemlerde çok görüyordum ve beğeniyordum. İncehesapta gördüm fakat fansız bir şekilde satıyorlar. Kasa alınır mı? Alınırsa bu kasaya hangi fan alınır? Linki bıraktım...
  2. ekremabi

UPS Önerisi ve Tavsiyesi

Önerilerinizi bekliyorum. Güç kaynağım XPG Core Reactor 750W Gold.
  3. ekremabi

RGB Kasa Fanı Önerisi

Arkadaşlar merhaba. Corsair'ın şu fanlarını gördüm nasıldır? Alınır mı? Önerilerinizi bekliyorum. https://www.akakce.com/kasa-fani/en-ucuz-corsair-sp120-rgb-pro-co-9050093-ww-12cm-fiyati,609823227.html...
  4. ekremabi

XPG INVADER Kasa Alınır Mı?

Sorum başlıkta. İyi bir kasa mı? PSU'm var. Bu kasaya denk başka önerileriniz varsa söyleyebilirsiniz. Bütçem 1000 lira.
  5. ekremabi

Öneri 1000 ₺ Kasa Önerisi

Arkadaşlar merhaba. Şuanda Ranker Cygnus V2 kullanıyorum fakat kasa gerek tozlanma gerekse kablolama tarafında zayıf. Bütçem 1000 lira. 1000 liraya PSU OLMAYAN, toz filtresi olan ve kablolama konusunda iyi bir kasa önerir misiniz?
  6. ekremabi

Tozlu ortamlar için kasa tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarım daha 1 aylık olmasına rağmen fanlarda tozlanmalar gördüm. Bunun için en fazla 1000TL'lik iyi bir toz filtresine sahip bir kasa önerir misiniz?
  7. ekremabi

Ranker Cygnus v2 Siyah Kasa Hakkında

Arkadaşlar günaydın iyi günler dilerim. Size sabah sabah bir konu ile geldim. Sinerji'den alacağım bir sistem var fakat kasa konusunda kararsız kaldım. En ucuz kasa da Ranker Cygnus v2. Bu kasa nasıldır? Önerir misiniz? Size diğer alternatifleri şöyle bırakıyorum : Yardımcı olursanız sevinirim...
  8. ekremabi

RTX3060TI + 5600X Sisteme 650W PSU Yeterli Olur mu?

Arakdaşlar cidden bu sistem hakkında son konum .d az sonra vatana gidip bir göz atacağım bilgisayara o yüzden sormak istedim https://www.vatanbilgisayar.com/amd-5600x-msi-rtx3060ti-gaming-x-trio-mag-b550-tomahawk-corsair-480gb-nvme-16gb.html bu sisteme kaç w'lık bir psu almam lazım burada 650...
Geri