Arama sonuçları: *

1. Batu17

Mesh kasa önerileriniz nelerdir?

Merhaba, Mesh kasa önerileriniz nelerdir belirlediğim fiyatlar arası olursa sevinirim üstü olmasın çünkü daha ram alacağım önerilerinizi bekliyorum Bütçe: 250 - 450 TL İyi Günler :)
  2. Batu17

Ryzen 5 1600 AF + RX 580 kasa kaç TL eder?

Elimde kendi kullandığım sıfır pc'm var kaç TL eder İşlemci: Ryzen 5 1600 af Anakart: Msi a320m a pro 3200mhz Ram: Apacer Panther 8GB 3000MHz DDR4 Ekran Kartı: Saphire rx 580 4gb Psu:Xigmatek X-POWER 600W 80 Plus Ssd: 120 Gb hikvision Hdd:500 Gb Wd cavair Black SSizce bu pc kaç TL eder?
  3. Batu17

Mesh Kasa Önerisi

Merhaba anakartım Msı A320 M A Pro modeli bu anakartta rgb desteği yokmuş dark guardian gibi kendi kontrolcülü bir kasa alsam renkleri falan destekler mi onun dışında mesh kasa önerileriniz bekliyorum İyi Günler :) Not: Bütçem 650 TL dir üstüne çıkamam
  4. Batu17

Dark Guardian mı? Cooler Master Kasa mı?

1. https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-masterbox-mb511-midt-atx-mesh-on-panel-siyah-kasa.html 2. https://www.teknobiyotik.com/dark-guardian-4x12cm-RGB-LED-fanli-full-cam-yan-ve-mesh-on-panel-usb-3-0-bilgisayar-kasasi-dkchguardian-28620.html Anakartım Msı A320 M A Pro Modeli Micro Atx...
  5. Batu17

Mesh kasa önerisi

Merhaba başlıktaki gibi mesh kasa önerileriniz nelerdir? İşlemci: Ryzen 5 1600 af Anakart:Msı A320 M A Pro Ram: Apacer Panther 8 GB 3000 mhz Ekran Kartı: Rx 580 PSU: Xigmatek 600w +80 Sistem bu anakartım argb desteklemiyormuş Bu kasayı destekler mi desteklemiyorsa kasa önerinizi bekliyorum İyi...
  6. Batu17

mesh kasa önerisi

Merhaba başlıktaki gibi mesh kasa önerileriniz nelerdir? İşlemci: Ryzen 5 1600 af Anakart:Msı A320 M A Pro Ram: Apacer Panther 8 GB 3000 mhz Ekran Kartı: Rx 580 Psu: Xigmatek 600w +80 Sistem bu anakartım argb desteklemiyormuş Bu kasayı destekler mi desteklemiyorsa kasa önerinizi bekliyorum...
  7. Batu17

Mesh kasa önerisi

Merhaba başlıktaki gibi mesh kasa önerinizi bekliyorum argb olmasını istiyorum yani rengi değişebilen yanlış yazdıysam kusur bakmayın anakartım Micro atx, msı a 320 m a pro modeli güzel soğutması olsun Bütçe:650 TL ÜSTÜNE ÇIKAMAM BU FİYATA ÖNERİRSENİZ SEVİNİRİM İyi Günler 🙂
  8. Batu17

Mesh kasa önerisi

Merhaba benim anakartım Micro atx marka modeli msı a320 m a pro ben mesh ve rengi değişebilen bir kasa istiyorum önerileriniz nelerdir İyi Günler 🙂
  9. Batu17

Aquarius 5an kasası

Sadece kasayı arıyorum yardımcı olursanız sevinirim İyi Günler 🙂
  10. Batu17

kasalarda mic bulunur mu ?

merhaba sorum şu yani normal bir kasada kasanın kendine ait mikrofonu olur mu ayrı bir mic almak lazım mı? İyi Günler
  11. Batu17

psu önerir misiniz? ?

kaliteli ucuz ve sağlam 1 psu önerebilir misiniz 600w veya 550w olsun
  12. Batu17

Kasa psu uyumu

Her psu her kasaya uyar mı?
  13. Batu17

+80 psu

+80 psu arıyorum micro atx kasaya uyumlu olması lazım link atarsanız sevinirim 300 Tl sınır
Geri