Arama sonuçları: *

1. Capgras

Bu kasanın içindeki power supply iyi midir?

Bu kasanın içindeki psu nasıldır?
  2. Capgras

Çözüldü✓ Kasaya bu anakart olur mu?

Bu kasaya bu anakart olur mu?
  3. Capgras

1500 TL Kasa Önerisi

Soğutma olarak fena olmayan boş bir kasa önerebilir misiniz?
  4. Capgras

Nasıl bir yükseltme yapabilirim?

1500 gibi bir bütçem var sistemime nasıl bir yükseltme yapabilirim öneri istiyorum.Sistemim imzada yazıyor.
  5. Capgras

Bilgisayardan tatlı plastik kokusu geliyor normal mi

Çok saçma soru biliyorum ama normal mi?
  6. Capgras

PSU'nun logosundaki ambalaj sökülmezse ne olur?

Başlıktan da gördüğünüz gibi o logodaki ambalajı sökmemem sorun yaratır mı? PSU XPG Pylon 550W.
  7. Capgras

THERMALTAKE Litepower 750W Neden Bu Kadar Ucuz

THERMALTAKE Litepower 750W 120mm Fanlı PSU | ITOPYA Litepower 650w 520 lira falan ama bu 402 lira çok saçma ama alan alsın bence satar ucuza.
  8. Capgras

Gamepower Psudan Gelen Ses

Ses psudan geliyor.
  9. Capgras

Xpg Pylonun içinden çıkan hangi şey garanti olarak sayılıyor?

Kullanan arkadaşlar falan söyleyebilir mi?
  10. Capgras

Kasanın arka kapağı çok az açık dert çıkarır mı?

Başlıktanda gördüğünüz üzere dert çıkarır mı?
  11. Capgras

XPG Pylon 550W +80 Alınır mı

Biraz önce aldım sizce h.o mu g.o mu?
  12. Capgras

Kasada kabloları bağlamak için gereken şeyi nereden bulabilirim?

Kasada PSU'dan çıkan kabloları bağlamak için kilit tarzı bir şey var basit yapıda onu internetten bir yerde bulma şansım var mı?
  13. Capgras

XPG Pylon 550W Alınır mı?

Çok fazla konu açtım bununla ilgili, neredeyse tüm sorularımın cevabını aldım. Son olarak konu açmak istedim. Çünkü yarın büyük ihtimal 550W modelini alıyorum. Yani söyleyeceğiniz ya da önereceğiniz bir şey varsa güzel olur.
  14. Capgras

GamePower Dark Side Psu Değiştirmek Zor olur mu?

Başlıktanda gördüğünüz üzere yarın büyük ihtimal XPG Pylon 550W alıyorum kasamdaki psuyla değişeceğim ama tek bir korkum var kablolamayı kötü yaparsam falan diye bu arada neyin nereye takılacağını falan biliyorum o yandan bir sıkıntı yok.
  15. Capgras

XPG Pylon 550W Bu Fiyata Alınır mı?

XPG Pylon PYLON550B-BKCEU 550W 80+ Bronze Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri (n11.com) Bu satıcı güvenilir midir? Birde 497 liraya geliyor iyi mi?
  16. Capgras

Kasadan yanık kokusu geliyor

Valorant oynuyordum birden bir koku geldi direkt fişi çektim psudan geliyordu sanırım ama açtım ve şuna occt testin 40 dakikadır ve bir şey yok ne yapmalıyım ? Anakart: •ASUS Prime B450M-K•, Ekran Kartı: •ASUS Phoenix GTX 1650 Super OC 4 GB•, RAM: •Corsair Vengeance LPX 2x8 3000 MHz•, SSD...
  17. Capgras

Kasanın 1 ayda bir tozunu almak yararlı mıdır?

Tamamiyle merakımdan sordum sizce yararlı mıdır ?
  18. Capgras

650W Bütçeye Uygun Psu Önerisi

Konu başlığından da gördüğünüz üzere 650w olan böyle bana sıkıntı çıkarmayacak içindeki bileşenler iyi olan bir psu önerir misiniz bütçem maalesef çok fazla değil en fazla 500 TL.
  19. Capgras

Gamepower Psu Patlar mı ?

Çoğu yerde Gamepower Psu önerilmediğini gördüm yani öneren sayısı çok az 1-2 aydır kullanıyorum elektrikler filanda gitti her hangi bir sıkıntısını görmedim konu başlığından da gördüğünüz üzere bu ihtimal yüksek midir ? (Kullandığım model Gp-550)
Top Bottom