Arama sonuçları: *

1. Mr. Edri

Dark Maxima v20 nasıldır?

İndirimi görünce alsam mı diye düşünmeye başladım, sizce nasıldır? Malzeme kalitesi iyi midir? Ayrıca elimde sickleflow var, o kasadaki egzoz fan mı daha iyi, yoksa elimdeki fan mı daha iyi? @SepuLtura -ß- @intel pentium Ayrıca 240mm sıvı soğutmada sorun çıkarmaz, değil mi? Sıvı soğutmam aigo...
  2. Mr. Edri

Kasa önerir misiniz?

Kasamı değiştirmeyi düşünüyorum da ne önerirsiniz? Kriterlerim: Temperli cam olması. Fansız olursa çok daha iyi olur çünkü elimde 3 tane kaliteli argb fan var. 240MM sıvı soğutma desteği olmalı ve sorun çıkarmamalı. Belli bir bütçe yok ancak kaliteli olmalı ve 1100 liraları aşmamalı. Kasa siyah...
  3. Mr. Edri

Kasanın üstü için toz filtresi bakıyorum, bakabilir misiniz?

Bugün 2. El zalman r1 modelindeki kasayı satın aldım, kasanın üstünde toz filtresi yok ve ben aliexpressteki filtreleri alıp keserek takmayı düşünüyorum, sizce aldığıma değer mi?
  4. Mr. Edri

Be Quiet U9 serisi güç kaynağını nasıl bilirsiniz?

Akakçede dolaşırken geçen görmüştüm, Tier listte C olarak görmüştüm, internette problem yaşayan da görmedim, siz nasıl buluyorsunuz? Be Quiet 500 W Power Supply ve Güç Kaynağı Fiyatları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
  5. Mr. Edri

Güç kaynağım MSI 100R kasaya sığar mı?

Sorum yukarıda güç kaynağım Evga G2 Supernova 1000W 80+ Gold, yüksekliği 8,6CM, eni 15 CM, uzunluğu 20CM. Dediğim kasada hdd yuvasını iptal etme gibi işlemler yapmadan güç kaynağını kablolarıyla beraber kasaya sığdırabilir miyim? Şimdiki kasam Dark N10 ve kablolarıyla sığmayacak gibi göründüğü...
  6. Mr. Edri

Öneri PSU bileşenleri ile ilgili kaynak önerisi istiyorum

Hem bilgilenmek hem de elimdeki piyasada bulunan güç kaynaklarını incelemek için istiyorum, yardımcı olabilir misiniz?
  7. Mr. Edri

Etiketleri nereye yapıştırsam?

Merhaba elimde MSİ, 2 tane ryzen 7 ve XPG klavyenin yanında gelen etiketler var. Sizce nereye yapıştırsam güzel durur? Kasam dark N10.
Geri