Arama sonuçları: *

1. Kaan Lothbrok

Kasa değişimi yaparken nelere dikkat edilmeli?

Teknobiyotik üzerinden Dark Raider kasa aldım. Bilgisayardan bayağı anlıyorum diyebilirim ancak hayatımda ilk defa bütün parçaları çıkarıp başka bir kasaya monteleyeceğim bu yüzden nelere dikkat etmem gerektiğini merak ettim. Var mıdır şuna çok dikkat et dediğiniz bir şey? Kasa linki...
  2. Kaan Lothbrok

Dark Raider kasa alınır mı?

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-dark-raider-dkchraider-rgb-atx-fanli-oyuncu-kasasi-fiyati,880186348.html Bu kasadan sizce almalı mıyım? Elimde Darkın bu fanlarından 1 adet daha var ön tarafı üçleyebilirim. Bu fiyat aralığında başka öneriniz var mı?
  3. Kaan Lothbrok

300 TL kasa önerisi.

Tam olarak 300 TL'm var. RGB takıntım yok. Elimde 3 adet 120 MM fan da bulunuyor. Ayriyeten kasaya monte edebilirim. Önerilerinizi bekliyorum.
  4. Kaan Lothbrok

200 TL kasa önerisi.

200 TL'ye kasa arıyorum. Elimde 3 adet 120 mm fan var. RGB takıntım yok. Çok iyi bir şey aramıyorum. Şimdiden teşekkürler.
  5. Kaan Lothbrok

Zalman ZM500-LXII 500W alınır mı?

Bütçem olmadığı için başlıkta bulunan PSU'yu aldım. Bana sıkıntı çıkarır mı? https://www.incehesap.com/zalman-zm500-lxii-500w-power-supply-fiyati-45895/
  6. Kaan Lothbrok

350 TL sessiz PSU önerisi

350 TL'm var. Sessiz ve patlamayacak PSU önerir misiniz?
  7. Kaan Lothbrok

Donanımların kasaya montajı.

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Yeni bir kasa almayı planlıyorum. Eski kasamdan yeni kasama geçerken donanımları nasıl yeni kasama montajlayabilirim. Az çok bilgim var bu konularda. Sadece kablolama beni korkutuyor. Anakartın en alt kısmında bulunan küçük pin girişlerine takılan kabloları nasıl...
  8. Kaan Lothbrok

C4 olmayan 350 TL PSU önerisi.

İyi akşamlar arkadaşlar. PSU'm çok ses çıkardığı ve dandik olduğu için değişmek istiyorum. 350 TL'ye sessiz ve patlamayacak bir PSU önerir misiniz?
  9. Kaan Lothbrok

PSU fanları çok ses çıkarıyor.

PSU'dan çok fazla fan sesi çıkıyor. 2 haftadır kullanıyorum sistemi 5 gündür böyle bi sorunla karşı karşıyayım. Sistemin sesi aşırı arttı. Bu ses özellikle Dark kasa fanı alıp monteledikten sonra çıkmaya başladı. Fanı durdurup sesleri dinlyiroum ancak değişen bir şey yok.
  10. Kaan Lothbrok

80+ Silver sertifika nasıldır?

PSU'mu dandik sanıyordum ama galiba değil. PSU'mun üstünde 80 Plus Silver yazıyor. Bu iyi bir sertifika mı? Yoksa değişmem mi lazım?
  11. Kaan Lothbrok

300 TL civarı PSU önerisi.

300 TL'm var. Ryzen 3 3100 - 1650S sistemi besleyecek PSU önerir misiniz? Bütçeye biraz daha para koyabilirim.
  12. Kaan Lothbrok

PSU'dan çok fazla fan sesi geliyor.

Bilgisayarım boştayken bile PSU'nun fanları çok fazla dönüyor. PSU modelimi bilmiyorum ama dandik bir marka.
Geri