Arama sonuçları: *

1. emresanda

Öneri Üst seviye bir Gaming PC'ye PSU önerisi.

En üst seviye toplanılmış bir Gaming PC'ye bütçede limitiniz olmasaydı hangi PSU'yu alırdınız ? > 5950X işlemci ve RTX 3090 ekran kartı olan bir sistem.
  2. emresanda

Sharkoon RGB-LIT-100 RGB Bağlantı sorunu

Bu forumda bu sorunumun çözümünü bilen birileri eminim vardır. Ama birden fazla konu açmama rağmen herkes saçma sapan basit şeyler sorup söylüyor ve umudum kalmadı açıkcası. Arkadaşlar ben gayet açık bir şekilde sorunumu izah ediyorum. Bana gerçekten yardımcı olacak birisi yokmu bu forumda...
  3. emresanda

Yardım Kasamın RGB Bağlantılarını Yapamıyorum

Sharkoon RGB-LIT-100 USB 3.0 RGB ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa Öncelikle herkeze merhaba. Kasamın RGB bağlantılarında birşeyleri yanlış yapıyorum. Kasayı bilenler bilir ön tarafında camının üzerinde RGB si var, kasanın yan tarafında camın psu nun üst kısmında şerit RGB ledi var ve arka...
  4. emresanda

Sharkoon RGB-LIT-100 RGB Bağlantı sorunu

Sharkoon RGB-LIT-100 USB 3.0 RGB ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa Öncelikle herkeze merhaba. Kasamın RGB bağlantılarında birşeyleri yanlış yapıyorum. Kasayı bilenler bilir ön tarafında camının üzerinde RGB si var, kasanın yan tarafında camın psu nun üst kısmında şerit RGB ledi var ve arka...
  5. emresanda

RGB Bağlantısını yapamıyorum?

Sharkoon RGB-LIT-100 USB 3.0 RGB ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa Öncelikle herkeze merhaba. Kasamın RGB bağlantılarında birşeyleri yanlış yapıyorum. Kasayı bilenler bilir ön tarafında camının üzerinde RGB si var, kasanın yan tarafında camın psu nun üst kısmında şerit rgb ledi var ve arka...
Geri