Arama sonuçları: *

1. K

Kasa elimde kaldı ne yapmalıyım?

Arkadaşlar ben görünüme önem verdiğim için sistemi ona göre toplamıştım sonra satmak durumunda kaldım. Satarken kasa dolayısı ile çok pahalıya denk geliyordu ve birisi kasasız almak istedi karlı geldiği için sattım kasayı vsde dışarıda satarım diye düşündüm. 1 aydır aşşağıdaki parçalar bulunan...
  2. K

Sharkoon Gold Zero Alınır mı?

Arkadaşlar modüler/yarı modüler bir PSU arıyorum Sharkoon'un bu modeli nasıldır? SHP V2 givi telelelelli mi? https://www.itopya.com/sharkoon-wpm-gold-zero-650w-80-gold-moduler-140mm-fanli-psu/ Eğer bu olmazsa şunu almayı planlıyorum, yorumlarınıza açığım. Corsair CX Series CX550F RGB White...
  3. K

600-650w PSU Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda bi sorundan dolayı konu açmıştım ve psu değişmem gerektiğini söylemiştiniz. 650w, modüler ve güzel bi psu tavsiye ederseniz sevinirim. Bütçe 500 civarı Eski psu Corsair vs550 80+
  4. K

Yardım Modüler Power Supply önerisi

Eski PSU Corsair VS550 80+ idi fakat kablolamadan dolayı sıkıntı yaşadığım için (SATA Molex vs boşta kaldığı için) modüler bir PSU önerisi istiyorum. Özellik: Modüler. 550W+ Bütçe konusunda çok aşırıya kaçmam 500-650₺ arası bir şey arıyorum. Şuandaki sistem max 420W çekiyor.
Geri