Arama sonuçları: *

1. A

Deepcool pf750 ve pk750d farkları

Bu iki psu arasındaki fark nedir? İkisinin de fiyatı aynı. Özellik olarak ne farkları var?
  2. A

Yardım Psu çok gürültülü çalışıyor

Inventus üzerinden 2 gün önce vento vg07f kasa aldım ve sistemimi içine montajladım. Ses sorunu ilk başta ekran kartından geliyor sandım ama ekran kartından değil psudan kaynaklı olduğunu fark ettim. İçerisindeki psu fsp hyper pro 650w 80+ bronze psu. Yüke bindiğinde gürültülü bir fan üfleme...
  3. A

FSP 650W psu 3070ti besler mi?

FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W psu modeli tam olarak bu. 80+ bronz sertifikalı psu. 3070ti besleyebilir miyim bu psu ile? Sıkıntı yaşar mıyım?
  4. A

Vento kasaların içinde fsp psu mu var?

Merhaba bir tane vento kasa buldum 650w 80+ bronze sertifikalı psu var içerisinde. Daha önce duymuştum içinden fps marka psu çıkıyordu sanırım. Doğru mu hatırlıyorum? VENTO Neptune VG07F 650 kasanın modeli
  5. A

Deepcool psu alınır mı?

https://pckolik.com/urun/deepcool-pf650-650w-80-guc-kaynagi/?ref=akakce&v=1.35.3 Bütçem kısıtlı olduğu için 2. El psu almaya yönelmiştim ama bu fiyata bu psu var. Alınır mı?
  6. A

Dragos psu alınır mı?

Başlıkta da olduğu gibi dragos 750w psu alınır mı 80+ sertifikası var
  7. A

PSU performansıni nasıl test edebilirim?

2. El psu alacağım. Ürünün sağlıklı olduğunu anlamak için nasıl test edebilirim?
Top Bottom