Arama sonuçları: *

1. YusufShn01

1000-2000 TL Psu Önerisi

Konuya pek ilgi olmadığı için tekrardan konu açmak istedim kusura bakmayın lütfen. Maks 2000 tl, mümkünse 1500tl civarında 500-750W arasında psu istiyorum. Mümkünse modüler olabilir ama şart değil, teşekkürler Ek olarak PSU konusunda kaliteli ürünleri olan markaları sayabilir misiniz?
  2. YusufShn01

1000-1500 tl PSU önerisi

En az 500W olacak bir PSU arıyorum. Tek isteğim coil whine olmaması. Cooler master markasını daha çok tercih etmek isterim çünkü şu an da cooler master kullanıyorum 12 yıl oldu tık demedi sadece fanı ses yapıyor. Ek olarak modüler olmasını istiyorum. Önerileriniz için teşekürler
  3. YusufShn01

Kasadaki rgb fanlara kumanda takmak?

Kasamda 4 adet 12 cm gametech marka fan var. Bu fanların kabloları birbiri ile birleşiyor ve molex kablosundan güç alıyor ışık modu kontrolünü reset swich e bağlayarak yapıyorum. Size sorum rgb kontrol kumandasını fanlarıma bağlayabilir miyim? Çalışır mı ? Ve ürün önerilerinizi bekliyorum
  4. YusufShn01

PSU'dan gelen çıt çıt sesi

Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var bilgisayarımın tüm kablolarını söktüm başka bir odaya taşıdım bağladım ve bilgisayarı acıyorum düzenli olarak çıt çıt sesi geliyor PSU dan ve bu ses ile senkronize şekilde klavye mousun ışıkları gidiyor görüntü gidip geliyor ama Windows açılıyor. Son olarak...
  5. YusufShn01

Atx Kasaya M-Atx Anakart uyar mı ?

Hepinize selam yeni kasa topluyorum da alıcağım kasaya anakart sığarmı diye merak ettim size sormak istedim linkleri bırakıyorum: Kasa : https://www.hepsiburada.com/gametech-x-coler-argb-4-x-120-mm-fan-oyuncu-bilgisayar-kasasi-pm-HB00000ULYD1 Eğer ki o kasa çok küçük ise bunu almayı düşünüyorum...
Geri