Arama sonuçları: *

1. A

Yardım DELTA GPS-850 LB 80+ gold tam modüler psu kalitesi nasıldır aldığım fiyata göre.

https://www.n11.com/urun/delta-gps-850-lb-850-w-80-gold-tam-moduler-guc-kaynagi-34561645?magaza=hometech Bu ürünü 3750ye aldım ama sanırım 2800e alanlar vardı geçen hafta şuan 650w corsair psum var cx650f Rgb. 3080 400watt çekebilen evga kartım var Şuanlık problem yaratmıyor psu ama yedek...
  2. A

Yardım 3080 + 5600 için psu önerisi inanılmaz acil PC kapanıyor

PC bileşenlerini yazdım alınabilecek fp kaliteli psu ne olur gerçekten psuda fiyat aldım yok bayadır detaylı takip etmiyorum . deltaları görmüştüm ama onların raf süresi hakkında yorumlar vardı vs. Her neyse model eğitiminde vs kartı kullanırken görüntü kesiyor. Oyunlardada yer yer oluyor 650w...
  3. A

Corsair 3000d rgb bağlantı sorunu

Kasa bugün geldi aktarım yapıyorum yalnız bu rgbleri nasıl çalıştırırım çözemedim 3 pin rgb kablosu var fakat benim anakartta 4 pin rgb giriş var Asus tuf b450 plus. Birde elimde fotoğraftaki gibi çoklayıcı var bununla rgbye bağlayabilir miyim ?
  4. A

Max 250w çeken sisteme ne kadarlık ups yeter?

Önceden 250wattlık psu ile kullandığım apu sistem var elimde ofiste kullanılıyor sadece athlon 3000g ve 8gb rami var elektrik kaynaklı bozuldu o psu 1 sene sorunsuz çalıştı şimdi 500w bir psu alacağım kaliteli olsun diye ama sistem aynı ups 650va yeterli olur mu?
  5. A

PSU RGB BAĞLANTI PROBLEMİ

Corsair cx650f rgb psum var fotoğraftaki gibi rgb çıkış kablosu ve argb dönüşüm kablosu var anakartım tuf b450 plus gaming rgb desteği var fakat bu 4 pini tam olarak nereye bağlamalıyım çözemedim anakart üzerindeki rgb kısmına bağladığımda icue üzerinde gözükmüyor .
  6. A

Normal bir kasayı itx içine sığdırabilirmiyiz?

İnno3d 1660ti twinx iki ekran kartım r5 2600 işlemcim var bunları itx kasaya sığdıra bilirmiyim anakartım Asus prime b-450mk Faturada (m-atx) yazio boyutu nekadar bilmiyorum ve tavsiye ettiğiniz küçük kasalar varmı
Geri