Arama sonuçları: *

1. CFK’

800TL'ye Aerocool 400W VX PLUS alınır mı?

Ufak bir sistem için almayı düşünüyoruz. Fiyat uygun geldi alınır mı sizce? Daha uygun kaliteli psu var ise öneri alabilirim. https://www.teknobiyotik.com/aerocool-400w-vx-plus-serisi-aktif-pfc-guc-kaynagi-ae-vxp400-31319.html?ref=akakce&v=1.18.5
  2. CFK’

1600TL'ye MSİ MAG A600DN alınır mı?

Arkadaşa pc topluyoruz. Bunu aldık indirimdeydi? Sizce iyi midir? https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0B432YGF3/
  3. CFK’

Vento VG15FE 650W kasasında hangi psu geliyor?

Arkadaşlar merhaba bu kasa modelinde hangi psu modeli gönderiliyor. Bir de fan rgb kontrolcüsü vs yok galiba renkleri değişmiyormuş. Bir kaç forumda okudum. Bunlar ne kadar doğrudur?
  4. CFK’

2000-3000TL Arası kasa psu önerisi

Arkadaşlar merhaba arkadaşımın bilgisayarı için kaliteli psuya sahip kasa arıyoruz. İlerideki bileşenlere de yönelik olsun diye 650w olursa daha iyi olur. Şimdiden öneriler için teşekkürler.
  5. CFK’

i5 3470 + RX550 2GB için PSU önerisi

Arkadaşlar merhaba sistemime psu almam lazım fakat çok fazla bütçem yok. Aşağıda yazdığım parçalara göre bir psu önerir misiniz? Almam gereken en düşük psu kaç Watt olmalıdır? Bunu öğrenmem yeterli olur. İşlemci : i5 3470 Anakart : ECS H61H2-MV Ekran kartı : Asus Phoenix RX550 2 GB RAM : 8 GB (4+4)
  6. CFK’

Gamepower Horizon kasa için fan girişi

Arkadaşlar selam Gamepower Horizon için fan kiti arıyorum 4 adet rgb fan alacağım fakat kasanın üzerindeki girişler 4in1 midir yoksa 3in1 mi bilemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Önerbileceğiniz fanlar var ise değerlendiririm.
  7. CFK’

Kasa içerisindeki hava sirkülasyonu

Arkadaşlar merhaba, DarkFlash Aquarius kasasını satın aldım ve extra olarak da 2 adet fan satın aldım. Fotoğrafını görebilirsiniz aşağıda oklar havanın ne tarafa doğru gittiğini göstermekte. Kırmızı renkli oklar kasanın fanı, sarı renkli ok işlemci fanları (3 adet), mavi renkli ok ise oraya...
  8. CFK’

DarkFlash Aquarius için RGB Fan önerisi

Arkadaşlar merhaba, yeni satın aldığım kasa için RGB fan arıyorum. Aquariusun kendi kontrolcüsü var 1 adet Full RGB 4 pinli kasa fanı arıyorum. Bütçem 80TL. Bir adet fana 150-200TL verecek değilim. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler, sağlıklı kalın.
  9. CFK’

400TL Ucuz kasa önerisi

Arkadaşlar merhaba, kasa arayışındayım. DarkFlash Aquarius ve GameBooster GB-L06B arasında kaldım. Sizce hangisi tercih edilmeli? İkisi de fiyat bakımından aynı. DarkFlashın camı hakkında bilgiye ulaşamadım fakat GameBoosterin camının plastik olduğunu biliyorum. Sizce hangisi alınmalı? Yardımcı...
  10. CFK’

Darkflash Aquarius Mesh RGB kasası alınır mı?

Arkadaşlar selam, bir kasa arıyorum. İçerisine ECS H61H2-MV anakartımı, Snowman X6 model üç fanlı işlemci soğutucumu ve XFX RX 5500 XT 4GB Thicc II Pro model ekran kartını Darkflash Aquarius kasasına sığdırabilir miyim? Hava akışı olarak ve görüntü açısından çok hoşuma gitti. Ayrıca fiyatı da...
  11. CFK’

PowerBoost VK-E03C nasıldır? Alınır mı?

Arkadaşlar selam, kasa arıyorum. Bu kasanın fanları her ne kadar hoş durmasada alınabilir mantıklı bir kasa olarak bir tek bu var sanırım. İçerisinde 5 adet fan ile birlikte geliyor.
  12. CFK’

500Tlye PSU olmayan kasa önerisi

Arkadaşlar selam MAX 500TL bütçem mevcut ve psu olmayan bir kasa arıyorum. İçerisinde ECS H61H2-MV anakartımı, Snowman X6 model üç fanlı işlemci soğutucumu ve XFX RX 5500 XT 4GB Thicc II Pro model ekran kartını sığdırabileceğim. Mesh yapıda RGB ve 4 fanlı bir kasa arıyorum. Lütfen 100R...
  13. CFK’

500TL Bütçeye Psusuz kasa önerisi

Arkadaşlar selam 500TL bütçem mevcut ve bir kasa arıyorum. İçerisinde ECS H61H2-MV anakartımı, Snowman X6 model üç fanlı işlemci soğutucumu ve XFX RX 5500 XT 4GB Thicc II Pro model ekran kartını sığdırabileceğim. Mesh yapıda RGB ve 4 fanlı bir kasa arıyorum. Şimdiden herkese teşekkürler...
  14. CFK’

300TLye Frisby FC-9345G kasası alınır mı?

Arkadaşlar selam. 300TLye FC-9345G model kasa alacağım. Psusu olmayacak. Nasıldır? Önerir misiniz? Veya onun yerine ne önerirsiniz?
  15. CFK’

400TL Bütçeye PSUsuz kasa önerisi

Arkadaşlar selam. 400TL bütçem var PSUsuz kasa arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Herkese iyi akşamlar, sağlıklı kalın.
Top Bottom