Arama sonuçları: *

1. D

Yardım Kasadan çok fazla fan sesi geliyor.

Kasamdan genel olarak yüksek ve ara ara artan bir fan sesi geliyor. Ekran kartından oldugunu dusunup driver ile fan sesini kıstım ama sonuc degısmedı. Sorunu nasıl çözebilirim ? sadece masaüstü açık olsa dahi fan sesleri yüksek.
  2. D

Laptop alacagım için sistemim ne kadar eder ?

Konuyu yanlış yere açıyor olabilirim kusura bakmayın. Ryzen 5 3600, Hellhound RX6600Xt, Gigabyte B450m H, Dark Guardian Mini, High Power 700w 80+, GX1 480GB + Kingston A2000 500gb, ID-COOLING 224XT, Apacer Panther 8x2 3000mhz, AOC24G2U, Asus Tuf M3 , Logfitech g213 , JD900, Asus Tuf H5 Lite Dark...
  3. D

Kasayı komple sökmem lazım yardım

Taşınmamız gerektiği için kasayı komple sökmeliyim , doğru ve sorunsuz şekilde nasıl sökerim hangi parçları sökmesem sorun olmaz ? Uzun yol nakliye aracı ile gidecek.
  4. D

Çözüldü✓ ACİL SSD MI SOKEMİYORUM

Şu kabloyu ne kadar çeksem de çıkmıyor , kırarım diye korkuyorum zorlayım mı ?
  5. D

Kasaya aksesuar koymak riskli mi

Kasa içine şöyle bir figür koydum , riskli midir? Olası bir deprem de devrilirse eğer zarar verir mi ?
  6. D

Ekstra fan alırsam nasıl montaj yaparım

Dark guardian mini ve b450m H kasama yukarı ya 2 tane daha fan ekleyeceğim. Fanları bir şekilde montajladiktan sonra güç kabloları nereye takmaliyim
  7. D

3070 için bu psu yeterli mi

R5 3600 224xt işlemci s. 450mH anakart High power 700w 80+ PSU yeterli mi 3070 ekran kartı için? PSU şu ...
Geri